Baník počtvrté v řadě prohrál, Příbram konečně vstřelila gól

Fotbalisté Příbrami vstřelili po 492 minutách gól! A v 7. kole Gambrinus ligy jim to stačilo na výhru nad Hradcem Králové. Tři body pro domácí zajistil v 81. minutě Tomáš Wagner. Stejným výsledkem, ale ve prospěch hostů, skončilo i utkání Baníku Ostrava s Teplicemi. Severočeši vyhráli díky trefě Jakuba Mareše krátce po změně stran.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ostravský brankář Baránek zasahuje proti Kalivodově střele

Ostravský brankář Baránek zasahuje proti Kalivodově střele | Zdroj: ČTK

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1:0 (0:0)

V Příbrami se servírovalo na podzim už tradičně dietní fotbalové menu. Když v 81. minutě dal vítězný gól domácích střídající Wagner, řada domácích si přála, aby je někdo štípnul, jestli se jim to nezdá.

Přehrát

00:00 / 00:00

Příbram zdolala Hradec Králové 1:0

Příbram vstřelila první podzimní branku na svém stadionu až po 351 minutách, celková nemohoucnost domácích je však ještě o více než 140 minut delší. Zápas byl spíše utrpením než zážitkem, ke kterému příliš nepřispěli ani hosté. Ti nabídli jen dvě nebezpečné střely z dálky. I proto Hradec Králové U Litavky prohrál 0:1.

Branka: 81. Wágner. Rozhodčí: Adam - Košec, Štěrba. ŽK: Pleško, Borek, Macek - Kasálek, Wozniak. Diváci: 2823.
Sestavy:
Příbram: Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa (76. Wágner), Borek (55. Macek), Tarczal, Pleško - Ibe (88. Videgla), Huňa. Trenér: Hřídel.
Hradec: Lindr - Wozniak, Chleboun, Kasálek - Rezek (73. Černý), Fischer, Janoušek, Poděbradský (85. Hájovský) - Kocourek (68. Tomašák), Dvořák, Pilař. Trenér: Kotal. 

FC Baník Ostrava - FK Teplice 0:1 (0:0)

Nejslabší letošní návštěva na Bazalech viděla už čtvrtou ligovou porážku Baníku v řadě. Teplickým stačilo po většinu zápasu čekat na chyby domácích, po kterých se dostávali do brejků.

Přehrát

00:00 / 00:00

Baník podlehl Teplicím 0:1

V prvním poločase ještě nezahřmělo, ale první úder si žluto-modří schovali na samý úvod druhé půle, kdy Jakub Mareš vstřelil vítězný gól. Baník si ve snaze o vyrovnání vybral i trochu smůly, když Frejlachova střela orazítkovala dvakrát tyč.

Branka: 46. Mareš. Rozhodčí: Královec - Moudrý, Dobrovolný. ŽK: Frydrych, Neves, Hušbauer - Mareš, Ljevakovič, Rosa, Grigar. Diváci: 3654.
Sestavy:
Ostrava: Baránek - Řezník, Neuwirth, Frydrych, Neves - Frejlach, Marek, Hušbauer - Fantiš (65. Šenkeřík), Varadi, Pilík. Trenér: Koubek.
Teplice: Grigar - Vidlička, Matula, Hošek, Rosa - Ljevakovič, Kalivoda (76. Zoubele), Siva (85. Smejkal) - Vondrášek (67. Verbíř), Mahmutovič, Mareš. Trenér: Plíšek.

Jan Kaliba, Radim Sajbot, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme