Příbram využila opakovaného duelu s Duklou. Poučili jsme se, přiznal Zápotočný

Opakovaný duel 11. kola Synot ligy mezi Duklou a Příbramí byl nakonec výhodnější pro Středočechy. Původní zápas byl po výpadcích proudu předčasně ukončen za stavu 2:1 pro Duklu, z výsledné bezgólové remízy z nového střetnutí měli proto větší radost v Příbrami.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obránce Příbrami Tomáš Zápotočný (vlevo) obírá o míč záložníka Dukly Tomáše Bergera

Obránce Příbrami Tomáš Zápotočný (vlevo) obírá o míč záložníka Dukly Tomáše Bergera | Zdroj: ČTK

„Před zápasem jsme si dělali srandu, abychom se nepotkali potřetí.“

Černý humor ale kapitánovi Dukly Patriku Gedeonovi ani jeho spoluhráčům nevydržel příliš dlouho, samotné utkání bylo spíše boj a Dukla tentokrát nedala ani gól.

Přehrát

00:00 / 00:00

Příbram se poučila z nedohraného zápasu, na Dukle tentokrát ubránila remízu

„Bylo to bojovné utkání, moc fotbalu tam nebylo. Příbram přijela asi z hlubokého bloku, zápas chtěla ubránit. Radovali se pak z výsledku 0:0,“ doplnil Patrik Gedeon.

„Poučili jsme se z prvního zápasu, co jsme na Julisce hráli. S nosy nahoře jsme si mysleli, že přehrajeme Duklu, a narazili jsme,“ dává stoper Příbrami Tomáš Zápotočný tušit, že se Středočeši z úvodního duelu poučili.

Příbram sice poprvé pod trenérem Pavlem Tobiášem ztratila body, ale už popáté v řadě neprohrála.

„Jestliže jsme se za pět zápasů dostali z minus 11 bodů na minus 4, tak to je na zápis do Guinnessovy knihy rekordů. A asi by si to přál každý tým, který se dostal do takové situace,“ libuje si trenér Pavel Tobiáš.

Příbramští byli nakonec jedinou šťastnou skupinou na Julisce, na zápas totiž paradoxně i přes vstupné zdarma přišla nejnižší návštěva tohoto ligového ročníku - jen 734 diváků.

„Věděli jsme, že v takový čas, když je svátek, tak ve 20.15 nikdo nepřijde,“ říká Patrik Gedeon.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme