Příbramští fotbalisté si náladu nezlepšili. Reprepauzu prožijí jako poslední tým ligy

Už je z toho prakticky každotýdenní kolorit - fotbalisté Příbrami nedali ani gól, prohráli a topí se u dna ligové tabulky. Navíc je teď reprezentační pauza, během které budou mít krizovou situaci v hlavách. Pak je navíc čeká dlouhý výjezd do v klidu hrající Karviné.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kouč Petr Rada měl na úvodním tréninku dobrou náladu.

Kouč Petr Rada měl na úvodním tréninku dobrou náladu. | Foto: David Kalvas

předskočili bychom Jihlavu. Bohužel to nepřišlo a musíme se s tím smířit, vyrovnat a zkusit to nějak zlomit,“ řekl po zápase se Slováckem příbramský záložník Petr Trapp.

Při pozápasových rozhovorem za ním doznívala radost z kabiny Jihomoravanů, kteří rozhodli 10 minut před koncem. Příbram herně nepropadla, jenže opět nedokázala vstřelit gól.

Přehrát

00:00 / 00:00

Příbram za sebou má 9 zápasů, skórovala v jediném

Tým od Litavky zatím vyhrál jedinkrát, když dokázal dát své jediné tři góly v sezoně. Nyní přijde 14denní reprezentační pauza, před kterou kýžený posun nenastal.

„Na tohle jsem hráče upozorňoval. Pokud máte reprezentační pauzu a výsledek není takový, jaký si představujete, leží vám to v hlavě a motáte se v tom,“ potvrdil trenér Petr Rada, že následující dva týdny nebudou lehké.

Roli žolíka nemám rád, přiznává Mešanović. Nebude jím navždy, vzkazuje trenér Šilhavý

Číst článek

Zkušený kouč celý zápas svůj tým hecoval, po 13. minutách svlékat svetr, klečel u autové čáry jako ve startovním bloku, smutně schovával hlavu v dlaních. „Mrzí mě to, protože jsme měli dobrou pohodu, byli jsme připravení, odhodlaní. Pak přijdete na hřiště a je to o tom, abyste to v hlavě překonali a věřili si, to nám schází,“ hledá příčiny Rada.

Příčina je podle něj v hlavách hráčů, tvrdé tréninky tak během pauzy u Litavky probíhat nebudou. „Není to o drilu a tréninkové morálce. Hráči jsou inteligentní a vědí, o co se tu hraje. Ale v každém zápase děláme individuální chyby, ty nás sráží,“ identifikuje Petr Rada problém, který musí Příbram rychle vyřešit, pokud chce v první lize zůstat.

Mirko Vasić, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme