Rosický neletí s Arsenalem do Singapuru, léčí zranění z kvalifikace

Herní přípravu na novou sezonu zahájí fotbalisté londýnského Arsenalu bez kapitána české reprezentace Tomáše Rosického. Zkušeného záložníka trápí zranění kolene z kvalifikačního zápasu proti Islandu. Zápasová premiéra v dresu "Kanonýrů" naopak čeká Petra Čecha.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová reprezentace, Tomáš Rosický

Fotbalová reprezentace, Tomáš Rosický | Foto: Filip Jandourek

„Rosický zůstane doma, protože má menší zranění z posledního zápasu s českou reprezentací proti Islandu,“ vysvětlil na webu Arsenalu absenci 34letého středopolaře kouč Arséne Wenger.

V polovině června odehrál Tomáš Rosický na Islandu svůj stý zápas za českou reprezentaci, odehrál celých 90 minut, ale přivodil si problémy s kolenem, kvůli kterým zůstane v Londýně, stejně jako Danny Welbeck a Alexis Sánchez.

V sestavě naopak nechybí čerstvá posila Arsenalu Petr Čech, kterého v Singapuru zřejmě čeká zápasová premiéra v novém působišti.

„Gunners“ se ve středu utkají s domácím výběrem, v případě vítězství je o tři dny později čeká vítěz zápasu mezi Stoke City a Evertonem.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme