Slavia prohrála na Slovácku 0:3 a Jarolím zvažuje rezignaci

Fotbalisté Slovácka si v předehrávce 10. kola Gambrinus ligy vyšlápli na Slavii. Pražany doma porazili jasně 3:0 a prodloužili tak svému soupeři sérii bez výhry na šest zápasů. Trenér Slavie Jarolím po zápase prohlásil, že zvažuje svou rezignaci.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Švancara (vlevo) nastartoval prvním gólem Slovácko k výhře

Petr Švancara (vlevo) nastartoval prvním gólem Slovácko k výhře | Zdroj: ČTK

První střela mezi tyče byla k vidění po necelé čtvrthodině hry a hned z toho bylo vedení pro Slovácko. To zařídil Švancara z penalty nařízené za hru rukou v pokutovém území.

V dalším průběhu utkání začali Slávisté domácí přehrávat, ale ti jim ve druhém poločase udělili lekci z produktivity, když nejprve Volešák a potom střídající Szmek potrestali chyby v obraně hostů. Upravili tak konečný výsledek na 3:0.

Přehrát

00:00 / 00:00

Slavia prohrála na Slovácku 0:3 a Jarolím zvažuje rezignaci

Slovácko se před víkendovými duely vyšvihlo na čtvrtou příčku, zatímco Slavia pošesté za sebou nevyhrála a jeprozatím devátá. Pražané mají přitom na svém kontě pouze 10 bodů, což je jen od dva víc, než má poslední Baník Ostrava.
Slavia tak po dohrání celého kola jistě v tabulce ještě klesne. Její trenér Karel Jarolím se po zápase nechal slyšet, že zvažuje svou rezignaci.

Slovácko - Slavia Praha 3:0 (1:0)
Branky: 12. Švancara z pen., 79. Volešák, 90. Szmek. Rozhodčí: Adam - Pospíšil, Szarowski. ŽK: Švancara - L. Jarolím, Vomáčka. Diváci: 6951.
Sestavy:
Slovácko: Filipko - Reinberk, Košút, Mezlík, Kuncl - J. Valenta, Kordula, Volešák, Fujerik (84. Kubáň) - Švancara (88. Szmek), Nestorovski (59. Ondřejka). Trenér: Soukup.
Slavia: Vaniak - Čelůstka, Koubský, Vomáčka, Hubáček - Janda (70. Belaid), M. Černý, Kisel, Dembélé (62. J. Černý), Jarolím (77. Ragued)- Vyhnal. Trenér: Jarolím.

Martin Hlucháň, Tomáš Perutka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme