Slavia remizovala se Zlínem díky gólu Mešanoviče v prodloužení

Fotbalisté Slavie Praha remizovali 2:2 ve 2. kole ePojisteni.cz ligy se Zlínem až díky gólu v nastavení. Branku dal náhradník Muris Mešanovič.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Jugas a Josef Hušbauer

Jakub Jugas a Josef Hušbauer | Zdroj: ČTK

Tým z Vršovic nepředváděl v první půli dobrý výkon a fotbalisté si vyslechli pískání fanoušků, kterých bylo na stadionu v Edenu skoro osm tisíc.

Úvodní branky se zhostil už v osmnácté minutě Tomáš Poznar ze Zlína, na kterého odcentroval záložník Vukadin Vukadinovič.

Po třiceti minutách hry poslal Zlín do dvoubrankového vedení Lukáš Holík, kterého Slávisté nestihli pokrýt a on vymetl šibenici.

„Minulý týden jsme vyhráli, takže jsme přijeli v dobrém rozpoložení. Chtěli jsme hrát aktivně, což se nám dařilo hlavně v první půli,“ řekl kouč Zlína Bohumil Páník.

Slavii se začalo dařit ve druhém poločase, ale brankář Stanislav Dostál hosty držel. Poradil si s hlavičkou Simona Deliho a se samostatným únikem Milana Škody. V dvaasedmdesáté minutě ale snížil na 1:2 domácí Gino van Kessel tvrdou střelou ke vzdálenější tyči.

O překvapení se postaral až v úplném závěru Mešanovič, který nejprve trefil břevno, ale nakonec zajistil remízu. „Po tom průběhu bod bereme, ale nebylo to moc dobré, musíme se zlepšit,“ komentoval Mešanovič.

Pro Slavii to byl vůbec první ligový zápas, jelikož minulý týden muselo být utkání s brenm odloženo kvůli promáčenému hřišti. V Evropské lize už se ale sešívaným podařilo přejít přes Levadii Tallinn a Rio Ave. O postup do základní skupiny se se utká Anderlechtem.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme