Slavie v Synot lize znovu přišla o body, prohrála s Jihlavou. Třetí Jablonec ztratil na Dukle

Trápení fotbalistů Slavie pokračuje. Pražané ve 24. kole Synot ligy prohráli doma s Jihlavou 1:2. Zaváhal i třetí Jablonec. Severočeši prohráli na Dukle 0:1. V dalších duelech zvítězili Bohemians v Českých Budějovicích 3:2 a Slovácko přehrálo Baník na jeho hřišti 2:0. Od 20.15 se utkají Liberec a Sparta.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Adam Jánoš z Jihlavy (ve žlutém) se snaží utéct Václavu Proškovi ze Slavie

Adam Jánoš z Jihlavy (ve žlutém) se snaží utéct Václavu Proškovi ze Slavie | Zdroj: ČTK

Po klidné první půli padaly v Edenu branky až po přestávce. A hned první dvě gólová jásání si užili hráči Jihlavy. Nejprve se prosadil z protiútoku Peter Šulek, o pár minut později pak zvyšoval náskok hostů střelou z velkého vápna Tomáš Kučera.

Za domácí snižoval až v závěru Dame Diop. Senegalský útočník se prosadil hlavou při standardní situaci, k jejímuž zahrání se postavil Boudjemaa.

Ščasnému start ve Spartě nevyšel. Letenští fotbalisté prohráli 1:2 v Liberci

Číst článek

Slavie tak domovský trávník znovu opouští bez plného bodového zisku a namočila se tak do bojů o záchranu. V tabulce je třináctá se sedmibodovým náskokem na předposlední Hradec Králové. Jihlava si naopak polepšila na 8. místo.

Poprvé v jarní části nebodovali hráči Jablonce. Na Julisce tentokrát na domácí nestačili výkonem ani počtem gólů. O jedinou trefu duelu se postaral Tomáš Berger, když v pádu poslal za záda gólmana Hrubého míč po skákavé přihrávce Beauguela.

24. kolo první fotbalové ligy:

Dukla Praha - Baumit Jablonec 1:0 (1:0)
Branka: 11. Berger. Rozhodčí: Příhoda - Mokrusch, Jiřík. ŽK: Považanec (Dukla). Diváci: 1898.

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 1:2 (0:0)

Branky: 82. Diop - 51. Šulek, 65. Kučera. Rozhodčí: Franěk - J. Paták, Vlasjuk. ŽK: Bílek, Červenka - Kliment, Fulnek. Diváci: 4351.

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 0:2 (0:1)

Branky: 34. Valenta, 50. Kerbr. Rozhodčí: Nenadál - Wilczek, Dobrovolný. ŽK: Rada. Diváci: 3713.

Dynamo České Budějovice - Bohemians Praha 1905 2:3 (1:0)

Branky: 8. Varadi, 64. Kladrubský z pen. - 69. z pen. a 79. J. Rada, 75. Bartek. Rozhodčí: M. Paták - Vysloužil, Kubr. ŽK: Varadi, Lengyel, Janotka. ČK: 68. Kladrubský (Č.Budějovice). Diváci: 2405.


Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme