Sledovali jsme ONLINE: Baník stále čeká na vítězství, na Julisce prohrál 1:4

V dohrávce 6. kola Synot ligy vyhrála Dukla na Julisce nad ostravským Baníkem vysoko 4:1, když už v 18. minutě vedla 3:0. Nejdříve se prosadil Přikryl, na kterého navázali Vrzal a Berger. Po přestávce nejdříve snížil hostující Narh, ale poslední slovo měl v nastaveném čase Hanousek.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté pražské Dukly se radují z gólu v utkání s Baníkem Ostrava

Fotbalisté pražské Dukly se radují z gólu v utkání s Baníkem Ostrava | Zdroj: ČTK

V prvním poločase bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Hosté předvedli tragický výkon a mohli být rádi, že dostali jenom tři góly.

Vše odstartoval už ve 4. minutě Přikryl, který po přihrávce Beauguela z malého vápna prostřelil Pavlenku. Za dalších šest minut se po rohovém kopu a neproměněné šanci Beauguela dostal míč k Vrzalovi a ten chytře hlavou z hranice šestnáctky přehodil ostravského brankáře - 2:0

Ani to domácím nestačilo a v 18. minutě poslal Přikryl prudký centr před ostravskou branku, tam byl u přední tyče první Berger, který se bez přípravy trefil za záda Pavlenky - 3:0.

Po půlhodině hry měl další branku na kopačce Beauguel, když se postavil k exekuci pokutového kopu po faulu na Přikryla. Domácího útočníka ale vychytal Pavlenka.

Ani poslední šance Bergera gólem neskončila, protože pokus nejlepšího střelce domácích proletěl vedle ostravské branky.

Po přestávce Baník vyrovnal hru a podařilo se mu i snížit na rozdíl dvou gólů. Po chybě domácí obrany se dostal k míči Narh, kličkou se vyhnul brankáři Radovi a skóroval do odkryté branky.

Dvanáct minut před koncem mohl zdramatizovat závěr zápasu střídající De Azevedo. V pokutovém území se krásně uvolnil, ale jeho ránu z bezprostřední blízkosti vyrazil reflexivním zákrokem brankář Rada.

Poslední slovo tak měla Dukla. V nastaveném čase připravil stoprocentní šanci Hanouskovi Mareš a kapitán Dukly upravil na konečných 4:1!

6. kolo první fotbalové ligy:

Dukla Praha - Baník Ostrava 4:1 (3:0)
Branky: 4. Přikryl, 10. Vrzal, 18. Berger, 90.+1 Marek Hanousek - 54. Narh. Rozhodčí: Proske - Nádvorník, Pochylý. ŽK: Marek Hanousek - Kouřil, Mondek. Diváci: 2046.
Dukla: Rada - Miloševič, Jeřábek, Štetina, Vrzal - Považanec, Marek Hanousek, Daniel Tetour (58. Čajič) - Berger (85. Jakub Mareš), Beauguel (73. Krmenčík), Přikryl. Trenér: Kozel.
Ostrava: Pavlenka - Celba, Kaša, Kouřil, Machovec - Ježdík, Lásik (83. Alispahič) - Mondek, Foltýn (26. Kukec), Holzer (46. De Azevedo) - Narh. Trenér: Korytář.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme