Sledovali jsme ONLINE: Fotbalisté Slavie remizovali s Hradcem 1:1

Hradec Králové získal v letošním ročníku fotbalové ligy druhý bod na hřišti soupeře. Opět ho veze z pražských Vršovic, tentokrát ze stadionu Slavie. Hosty poslal do vedení Plašil, ale na konečných 1:1 vzápětí vyrovnal útočník Slavie Milan Škoda.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas Slavie s Hradcem končil dělbou bodů, domácí stále čelí hrozbě pokuty

Zápas Slavie s Hradcem končil dělbou bodů, domácí stále čelí hrozbě pokuty | Zdroj: ČTK

Během úvodních 45 minut zápasu měli šance hráči obou týmů. Za hosty hrozili hlavně Pavlové Černý a Dvořák, všechny ošemetné situace ale vyřešila sešívaná obrana v čele s brankářem Rakovanem.

Gólmana Koubka na druhé straně vyzkoušel Gruzíne Kenia nebo Milan Škoda, ani jeden se ale neprosadil. Skvělou pozici nedokázal zužitkovat v zakončení ani Milan Černý, takže v prvním poločase gól nepadl.

Po deseti minutách druhého poločasu ale využil rohový kop Hradce dorážející Marek Plašil a poslal hosty do vedení. Slavia ale okamžitě reagovala a v 58. minutě vyrovnal, taktéž po rohovém kopu, Milan Škoda.

Fotbalisté Plzně opět vedou ligu, Bohemians porazili 2:1

Číst článek

Hosté dohrávali v Edenu bez vyloučeného Tomáše Malinského, který v 76. minutě dostal druhou žlutou kartu a zápas pro něj skončil předčasně. Domácí ale nedokázali přesilovku využít. Neprosadil se ani střídající útočník hostujícího týmu David Vaněček, takže zápas skončil remízou 1:1.

Díky získanému bodu se Slavia posunula na osmé místo tabulky, její hráči ale neodvrátili hrozbu pokut ze strany vedení klubu. Hradec zůstává poslední.


15. kolo první fotbalové ligy:
Slavia Praha - FC Hradec Králové 1:1 (0:0)
Branky: 57. Milan Škoda - 55. Plašil. Rozhodčí: Příhoda - Nádvorník, Kotík. ŽK: M. Černý - Malinský, P. Černý, P. Mareš. ČK: 78. Malinský. Diváci: 5228.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme