Sledovali jsme ONLINE: Liberec remizoval s Duklou 1:1, na branku Šurala odpověděl Berger

Fotbalisté Liberce remizovali s Duklou 1:1, když na gól Šurala z prvního poločasu odpověděl brankou z pokutového kopu Berger. Stejnou výhodu měl na druhé straně i Šural, ale vynikajícího Radu z penalty nepřekonal.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liberec se rozešel s Duklou ve 3. kole Synot ligy smírně. Shala (v modrém) z Liberce a Považanec s Hanouskem z Dukly.

Liberec se rozešel s Duklou ve 3. kole Synot ligy smírně. Shala (v modrém) z Liberce a Považanec s Hanouskem z Dukly. | Zdroj: ČTK

První šanci měli domácí už ve 4. minutě, kdy Folprecht nepotrestal velice špatnou rozehrávku Dukly a tvrdou střelou netrefil branku.

Po čtvrthodině hry mohl otevřít skóre Šural, ale brankář Rada se vyznamenal a jeho hlavičku z malého vápna reflexivním zákrokem vyrazil.

Přehrát

00:00 / 00:00

David Nyč si po zápase pozval k mikrofonu libereckého útočníka Josefa Šurala

Liberec byl stále aktivnější a soupeře do žádné šance nepustil. Naopak po pěkné kombinaci chyběl Shalovi před brankou Dukly jen kousíček, aby poslal do sítě centr z pravé strany.

Minutu před koncem prvního poločasu nařídil rozhodčí Pechanec po faulu na Shalu přímý kop a Šural krásnou střelou přes zeď otevřel skóre utkání - 1:0!

Liberec chce kombinačním a ofenzivním fotbalem diváky hlavně bavit

Číst článek

Po přestávce nastoupila jiná Dukla, mnohem nebezpečnější. Nejaktivnějším hráčem byl Berger, ale Hladký ho v první šanci vychytal. Pak po jeho nahrávce ztroskotal na libereckém brankáři Beauguel.

Po hodině hry se přece jen Berger mohl radovat. Z pokutového kopu za ruku domácího obránce vyrovnal na 1:1.

Stejnou možnost měl deset minut před koncem zápasu na druhé straně Šural, ale Rada předvedl perfektní zákrok a míč vyrazil. Vzápětí gólman Dukly vyrazil přímý kop Bergera a pak znovu vychytal Šurala.

3. kolo první fotbalové ligy:

Slovan Liberec - Dukla Praha 1:1 (1:0)
Branky: 45. Josef Šural - 63. Berger z pen. Rozhodčí: Pechanec - Pilný, Peřina. ŽK: Kerbr - Vrzal, Berger. Diváci: 7100.
Liberec: Hladký - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Folprecht (69. Sackey), Pavelka - Kerbr, Shala (73. Delarge), Josef Šural - Rabušic (77. Bakoš). Trenér: Trpišovský.
Dukla: F. Rada - Jurendič, Hlinka, Jeřábek, Vrzal - Daniel Tetour (84. Miloševič), Marek Hanousek, Považanec (46. Čajič) - Berger, Beauguel, Přikryl (68. Jakub Mareš). Trenér: Kozel.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme