Sledovali jsme ONLINE: Podještědské derby skončilo 1:1, vyhrály Slavia a Slovácko

Čtvrté ligové kolo zakončil souboj dvou severočeských rivalů. Jablonec zužitkoval vytrvalý tlak až v závěru a vyrovnal Podještědské derby s Libercem na 1:1. V dalších zápasech si po třech bodech připsali fotbalisté Slavie a Slovácka po výhrách nad Jihlavou a Příbramí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedení Liberce zařídil Kevin Luckassen

Vedení Liberce zařídil Kevin Luckassen | Zdroj: ČTK

Klíčové události prvního poločasu se odehrály v jeho poslední pětiminutovce. Na svědomí je měl útočník Liberce Kevin Luckassen, kterého nejdřív vychytal brankář Hrubý, po následném rohovém kopu se ale 22letý Nizozemec prosadil a získal Slovanu vedení.

Většina z pěti a půl tisíce diváků tlačila ve druhém poločase k vyrovnání domácí Jablonec, který měl konstatní převahu. Ve velkých šancích ale proti brankáři Koubkovi neuspěli Karavajev ani Wágner.

Srovnání stavu přinesla až poslední minuta. Do útoku se zapojil i stoper Beneš, jeho první střelu ještě Koubek vykryl, napodruhé však obránce v zeleném dostal míč obloučkem do sítě.

Po remíze 1:1 zůstává Slovan Liberec jedním ze dvou neporažených týmů v Synot lize a má 6 bodů, Jablonec doposud získal o bod méně.

Trenér Koubek v Plzni končí, tým povedou Krejčí s Horváthem

Číst článek

V dalším dnešním programu Synot ligy si první vítězství v sezoně připsala Slavia, která deklasovala Jihlavu 4:0, když dvě branky zaznamenal Škoda a po jedné přidali Deli a Souček.

Příbram sice na stadionu Slovácka po prvním poločase vedla po lobu Jana Rezka. Domácí ale předvedli skvělou závěrečnou desetiminutovku. Přízemní ranou vyrovnal Vlastimil Vaníček a 4 minuty před koncem rozhodlo třech bodech pro Slovácko Marián Kovář, na kterého obrana Středočechů úplně zapomněla.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme