Souboj Realu s PSG skončil bez branek, Citizens rozhodli v nastavení

První polovinu skupinové fáze fotbalové Ligy mistrů zakončily třetí zápasy ve skupinách A - D. Ani jeden z vedoucích týmů v nich se nedostal na 9 bodů. Gólem v nastaveném čase si důležité vítězství připsal Manchester City. Očekávaný duel Realu Madrid a Paris St. Germain skončil bez branek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ronaldo měl největší šanci Realu v Parku princů, nevyužil ji

Ronaldo měl největší šanci Realu v Parku princů, nevyužil ji | Zdroj: Reuters

Kvalitu nejočekávanějšího bodu programu, zápasu PSG s Realem Madrid ve skupině A, pokazil vytrvalý pařížský déšť. Největší šance královského klubu z Madridu neproměnili Jessé a po změně stran Cristiano Ronaldo. Zápas tak skončil bez branek a obě mužstva získala sedmý bod.

Třetí v obtížné skupině je švédský mistr z Malmö, který v domácím prostředí nejtěsnějším rozdílem porazil Šachtar Doněck. Jediný gól zápasu vstřelil v 18. minutě kapitán Marcus Rosenberg, který zakončil vynikající průnik spoluhráče Konateho.

Hlavní postavou boje mezi CSKA Moskva a Manchesterem United se stal útočník Reds Anthony Martial. V úvodu sice zavinil penaltu, kterou ruský armádní tým po dorážce využil, po hodině hry však svou chybu napravil a hlavou vyrovnal na 1:1. Oba týmy mají ve skupině B po čtyřech bodech.

Do čela skupiny se tak dostal Německý Wolfsburg, který dvěma góly v úvodu druhé půle porazil PSV Eindhoven 2:0.

V „céčku“ se do vedení dostalo madridské Atlético po hladké výhře nad Astanou. O rozdělení bodů na stadionu Vicente Calderóna bylo jasno za půl hodiny, kdy se po účelných akcích v pokutovém území prosadili Níguez a Martínez. Na 3:0 zvýšil po přestávce Torres a čtvrtý gól si dal kazašský tým v závěru sám.

Doposud neporažená lisabonská Benfica na hřišti Galatasaraye rychle vedla po individuální akci Nicolase Gaitána hned ve druhé minutě. Ještě do poločasu ale otočili zápas Inan z penalty a Lukas Podolski. Turecký tým vyhrál 2:1.

Skupinu D vede se sedmi body Juventus, který remizoval s Mönchengladbachem 0:0, za něj se dostal se šesti body Machester City. Citizens sice doma se Sevillou prohrávali po půl hodině a střele Konopljanky. O chvíli později si však Adil Rami srazil do vlastní branky střelu exsparťana Bonyho a vyrovnal.

Rozhodnutí přišlo v nastavení. Kevin de Bruyne postupoval se dvěma spoluhráči proti čtyřčlenné španělské hrázi. Po průniku do vápna však nevymýšlel žádnou přihrávku, po krátké kličce zamířil přesně k tyči a zajistil domácím vítězství 2:1.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme