Sparta má další posilu, z Liberce se vrací odchovanec Frýdek

Fotbalová Sparta získala před startem sezony další posilu. Na Letnou se z Liberce vrací odchovanec Martin Frýdek, který podepsal s úřadujícím vicemistrem tříletou smlouvu. Opačným směrem putuje kromě nespecifikované částky na přestup jiný záložník Jiří Sýkora. Klub o tom informoval na svých stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta Praha, trénink, fotbal

Sparta Praha, trénink, fotbal | Foto: Filip Jandourek

Frýdek sice patří do stejné generace jako Pavel Kadeřábek či Ladislav Krejčí, ale za Spartu odehrál v sezoně 2011/2012 jen dva zápasy. Nejprve šel hostovat do Senice a v zimě 2013 přestoupil do Liberce.

Na severu Čech se zařadil mezi klíčové hráče Slovanu, za dvě a půl sezony odehrál 64 zápasů. Na konci uplynulého ročníku pomohl týmu k zisku domácího poháru.

Dobrými výkony se Frýdek prezentoval i na červnovém mistrovství Evropy hráčů do 21 let. Nastoupil do všech tří zápasů a jedním gólem přispěl k výhře 4:0 nad Srbskem.

Pro Spartu jde už o pátou letní posilu. Dosud přišli cizinci Marco Paixao, Marcus Steinhöfer, Franci Litsingi a Kehinde Fatai. Navíc se z hostování v Itálii vrátil nejlepší hráč předminulé sezony Josef Hušbauer.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme