Sparťanský záložník Josef Hušbauer mění dres. Přestupuje k rivalovi ze Slavie

Záložník Josef Hušbauer přestoupil ze Sparty do konkurenčního pražského klubu Slavie. Pětadvacetiletý fotbalista v Edenu podepsal smlouvu do června 2019.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťanští hráči oslavují gól, Josef Hušbauer bude svou další trefu slavit už v jiném dresu

Sparťanští hráči oslavují gól, Josef Hušbauer bude svou další trefu slavit už v jiném dresu | Zdroj: ČTK

Sparta o odchodu svého odchovance informovala na internetových stránkách. Hušbauer už slávistické fanoušky pozdravil na videu z New Yorku.

Hušbauer, který je sparťanským odchovancem, vybojoval s týmem zatím poslední ligový titul v sezoně 2013/2014. Poté odešel na hostování do italského Cagliari. Tam se bohužel neprosadil a po půl roce se vrátil zpět na letnou.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbalista Josef Hušbauer je první potvrzenou posilou pražské Slavie

„Doufám, že opět nastartuji svou kariéru. Půl roku jsem byl v Itálii, kde to nevyšlo. Teď jsem byl půl roku ve Spartě, která mi taky tolik šancí nedala. Takže věřím, že ve Slavii příležitost chytnu a bude se mi dařit. Chtěl bych Slavii pomoci hrát poháry, protože věřím, že na to má,“ řekl na webu Slavie Hušbauer.

U Hušbauera ale plány Slavie rozhodně nekončí. Už dříve si vytipovala poměrně dlouhý seznam zvučných jmen a po Novém roce by měla s přestupy pokračovat.

„Myslím, že obměna týmu je velice dobře naplánovaná. V současnosti na ní pracuje sportovní ředitel a vlastně celý klub. Máme hodně vytipovaných jmen a ta jednání skutečně probíhají,“ souhlasí generální manažer klubu David Trunda. O dalších konkrétních jménech ale zatím mluvit nechce.

ČTK, Martin Charvát, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme