SLEDOVALI JSME ON-LINE: Mladá Boleslav porazila pražskou Slavii 2:1

V utkání 6. kola Synot ligy porazila Mladá Boleslav pražskou Slavii 2:1, když všechno podstatné se odehrálo v prvním poločase. Skóre otevřel útočník Slavie Škoda, před přestávkou nejdříve vyrovnal Ščuk a v nastaveném čase prvního dějství vstřelil vítěznou branku Navrátil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Wágner (vlevo) a Martin Latka v souboji v utkání Mladé Boleslavi se Slavií v 6. kole Synot ligy

Tomáš Wágner (vlevo) a Martin Latka v souboji v utkání Mladé Boleslavi se Slavií v 6. kole Synot ligy | Zdroj: ČTK

Utkání začalo hrubou chybou obránce Mladé Boleslavi Rosy. Jeho malou domů vystihl důrazný Škoda a elegantně přehodil vybíhajícího Hrušku.

Střelec úvodní branky pak musel ve 26. minutě pro zranění střídat a na jeho místo naskočil Balaj. Vyrovnání přišlo pět minut před přestávkou.

Po dlouhém výkopu brankáře Hrušky se k odraženému míči dostal v pokutovém území Ščuk a sám před Hrubešem si věděl rady.

Vzápětí mohl dostat zpátky do vedení Bílek. Po rohovém kopu Zmrhala se při závaru před brankářem Hruškou dostal k míči, ale branku Mladé Bolselavi minul.

Skóre se tak měnilo na druhé straně. V nastaveném čase prvního poločasu využili domácí standardní situaci. V nepřehledné situaci se před Hrubešem nejlépe zorientoval Navrátil a poslal Mladou Boleslav do vedení.


Ve druhém pločase se vytratila fotbalovost a na hřišti se spíše bojovalo. Rozhodčí Franěk rozdal v průběhu druhé půle devět žlutých karet. Ubylo tak i gólových šancí. Tu největší měl mladoboleslavský Skalák, ale z deseti metrů vysoko přestřelil branku Slavie.

Pražané se snažili o vyrovnání, do ofenzivy se v závěru zápasu hodně zapojoval i kapitán Latka, ale gól nedali. Navíc po zranění Bílka dohrávali prakticky v deseti, protože už neměli možnost střídání a Bílek na hřišti pouze kulhal.

6. kolo první fotbalové ligy:

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2:1 (2:1)
Branky: 39. Ščuk, 45.+2 Navrátil - 7. Škoda. Rozhodčí: Franěk - Urban, Hájek. ŽK: Navrátil, Šisler, Bartl, Rosa - Gecov, Dostál, Piták, Balaj, V. Vukadinovič. Diváci: 4823.
Mladá Boleslav: Hruška - Bořil (73. Bartl), Navrátil, Smejkal, Rosa - Ščuk, Tavares - Skalák, Šisler (87. Magera), Ďuriš (85. Zahustel) - Wágner. Trenér: K. Jarolím.
Slavia: Hrubeš - Nitrianský (45.+1 Dostál), Bílek, Latka, Dobrotka - Gecov, Zmrhal - V. Vukadinovič, M. Černý, Petr (61. Piták) - Milan Škoda (25. Balaj). Trenér: Beránek.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme