Útočný fotbal přinesl Boleslavi i Budějovicím ve 2. kole po bodu

Fotbalisté Mladé Boleslavi remizovali ve druhém kole Gambrinus ligy s Českými Budějovicemi 1:1. Domácí poslal do vedení v 19. minutě Ivo Táborský, za hosty vyrovnal v 52. minutě Petr Benát.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marek Kulič z Mladé Boleslavi bojuje s českobuďejovickým Hudsonem

Marek Kulič z Mladé Boleslavi bojuje s českobuďejovickým Hudsonem | Zdroj: ČTK

Domácí měli na Městském stadionu už od začátku více šancí a po možnostech Kuliče a Opiely se také dočkali úvodní branky. Táborského centr vyboxoval gólman Kučera zpět k mladému útočníkovi, který gólmana Jihočechů napodruhé obstřelil.

Jenže soupeř nechtěl odjet s prázdnou a krátce po poločase i vyrovnal. Někdejší mladoboleslavský forvard Pecka přihrál Benátovi, který ranou o bližší tyč propálil Millera.

Přehrát

00:00 / 00:00

Střetnutí Mladé Boleslavi s Českými Budějovicemi viděl Pavel Petr

Vzápětí mohli českobudějovičtí i duel otočit, ale Tomáš Sedláček míč netrefil.

Vo se ve zbytku duelu podařilo několikrát boleslavským hráčům, bomby Kaliny, Chramosty a Sylvestreho ale Kučetra vyboxoval, a tak Středočeši závěrečný tlak nezužitkovali.

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 1:1 (1:0)

Branky: 19. Táborský - 52. Benát. Rozhodčí: K. Hrubeš - Pospíšil, Kovařík. ŽK: Johana (MB). Diváci: 3086.

Pavel Petr, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme