Trenér Jarolím jede se Slavií do Ostravy, tentokrát beze strachu

Druhé kolo fotbalové Gambrinus ligy začne dnešním soubojem Mladé Boleslavi s Českými Budějovicemi od půl šesté vpodvečer. V dalších dnech ale nabídne jako tradičně ještě dalších sedm zápasů a mezi nimi jeden obzvlášť zajímavý. Připomene eskapády, které se během jarní části minulé sezóny děly v táboře pražské Slavie.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Slavia Praha

SK Slavia Praha | Foto: SK Slavia Praha

Červeno-bílé povede v neděli v Ostravě proti Baníku stejný trenér jako na jaře, i když právě po tomto utkání se Karel Jarolím se slávistickou lavičkou po téměř pěti letech rozloučil.

Před zápasem vedení klubu určilo, že mu trenérskou kůži zachrání pouze bodový zisk na Bazalech, přišla ovšem porážka. Přesto o svém konci rozhodl nakonec sám Jarolím, který už se nenechal k pokračování přemluvit.

Přehrát

00:00 / 00:00

Šlágr 2. kola Gambrinus ligy? Souboj Ostravy se Slavií!

Tahle známá historka z galerie nepovedených vtipů loňské sezóny Slavie pokračovala Jarolímovým letním návratem do funkce. V neděli povede Slavii v Ostravě mnohem klidnější Jarolím, žádné podmínečné odvolání povětřím nepluje. A také obě mužstva budou jiná.

Zejména Baník v létě mohutně rozšiřoval kádr, takže řada hráčů si na Bazalech poprvé zahraje v roli domácích.

„Určitě se těším. Myslím, že přijde hodně lidí, ti jsou tady vynikající v Ostravě. Takže zápas bude mít skvělou atmosféru,“ vyhlíží nedělní duel bývalý hráč Liberce Tomáš Frejlach.

Nejprestižnější bude zápas Ostravy se Slavií zřejmě pro Zdeňka Šenkeříka, který do Baníku přišel právě z vršovického celku. V neděli se hrají ještě tři další utkání, v sobotu dvě a druhé ligové kolo uzavře pondělní dohrávka Hradce Králové s Bohemians 1905.

Přehled zápasů 2. kola Gambrinus ligy:

Pátek 23.7.
FK Mladá Boleslav – SK Dynamo České Budějovice 17:30

Sobota 24.7.
AC Sparta Praha – 1.FC Slovácko 18:00
FC Slovan Liberec – FC Viktoria Plzeň 18:15

Neděle 25.7.
FK Teplice – 1.FK Příbram 17:00
SK Sigma Olomouc – FK BAUMIT Jablonec 17:00
FC Zbrojovka Brno – FK Ústí nad Labem 17:00
FC Baník Ostrava – SK Slavia Praha 19:00

Pondělí 26.7.
FC Hradec Králové – Bohemians 1905 18:00

Jan Kaliba, Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme