Trenér Kozel po sedmi letech končí na Dukle, přichází Jaroslav Šilhavý

Letos v červnu mu končí smlouva a rozhodl se ji neprodloužit. U A týmu fotbalistů Dukly končí téměř po sedmi letech jeden z nejúspěšnějších trenérů a bývalý hráč Luboš Kozel. Na začátku přípravy před dalším ročníkem přebere desáté mužstvo Synot ligy Jaroslav Šilhavý.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér fotbalové Dukly Luboš Kozel

Trenér fotbalové Dukly Luboš Kozel | Zdroj: ČTK

Kozel působí v Dukle od prosince 2009 a po sezóně a půl se mu podařilo po sedmnácti letech dovést mužstvo do první ligy. Za jeho působení skončili fotbalisté třikrát šestí a jednou sedmí. V tomto ročníku po porážce od Slovácka skončila Dukla desátá.

Krátce po posledním zápase majitel klub Petr Paukner potvrdil, že novým koučem týmu z Julisky bude Jaroslav Šilhavý.

„Jméno trenéra Luboše Kozla je a vždy bude spojeno s významnou novou érou Dukly. Osobně jsem s ním prožil kus života ještě před příchodem nás obou do Dukly, vlastně jsem se s ním už jednou loučil, to když odcházel ze Slavie do Jablonce a potkáme-li se ještě někdy někde do třetice, bude mi radostí i ctí. Přeji mu mnoho úspěchů a za všechny v Dukle vyslovuji DÍKY,“ uvedl Michal Šrámek, výkonný ředitel klubu na webových stránkách Dukly.

Vlastní kariéru ukončil devítinásobný reprezentant v roce 2003, kdy prodělal několik zranění. Trenérské začátky zažíval u jednadvacítky Slavie, kde zpočátku působil jako asistent. Byl trenérem prvoligového Jablonce, odkud později odešel do Liberece, kde byl opět asistentem.

Družstvo opustí také Jan Suchopárek, který se dnes stal oficiálně trenérem reprezentace do 19 let. Rozloučení s oběma personami proběhne na začátku nové sezóny.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme