Trenér Sparty Chovanec proti Ljepaje protočí sestavu. Kvůli Hradci

Letní posílení týmu, žádné velké odchody, výtečný vstup do sezóny suverénní výhrou v prvním zápase druhého předkola Ligy mistrů. Fotbalová Sparta zažívala letní idylu až do sobotní ligové porážky s nováčkem z Hradce Králové. Po ní už takový klid na Letné pochopitelně není. V atmosféře zjitřené porážkou hned v úvodu ligové soutěže čeká dnes Spartu odveta proti Metalurgu Ljepaja.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Liga mistrů UEFA

Liga mistrů UEFA | Foto: UEFA

Tenhle zápas ale můžeme označit za ideální možnost k reparátu, i když jak podotýká trenér a manažer Jozef Chovanec, on to tak nevidí: „Neberu to jako reparát, musíme od sebe ty soutěže přeci jenom oddělit."

Ano a tahle soutěž je pro Spartu momentálně mnohem důležitější. Liga mistrů vábí vidinou desítek milionů korun a vyřazení už v jejím druhém předkole znamená konec v evropských pohárech.

Přehrát

00:00 / 00:00

Trenér Sparty Chovanec proti Lepaje protočí sestavu. Kvůli Hradci

O něm ale v případě Sparty není proč přemýšlet, náskok 3:0 z prvního utkání proti lotyšskému mistrovi je zavazující k postupu, ať se děje, co se děje. A dít se rozhodně bude, královéhradeckou porážku Jozef Chovanec rozhodně nenechá bez povšimnutí.

„Výkony některých hráčů v ligovém kole budou mít dopad na sestavu. Budou hrát hráči, kteří budou plnit povinnosti, které mají. A kdo je plnit nebude, ten se zkrátka nedostane na hřiště a možná ani na lavičku," zahrozil do svých řad letenský kouč.

Koho se to týká, to poznáme ve 20 hodin, kdy utkání Sparty s Metalurgem Ljepaja na Letné začne. My vám ho nabídneme v reportážních vstupech z prvního a v přímém přenosu z druhého poločasu. Pokud Sparťané splní úkol a potvrdí postup, okamžitě se dovědí svého dalšího soupeře, protože odveta mezi Lechem Poznaň a Interem Baku se hraje také od osmi hodin večer.

Jan Kaliba, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme