Uhrinovi se nelíbily chyby v obraně. Vypadnutí z poháru prý Slavii v derby neovlivní

Fotbalisté pražské Slavie ztratili pohodu před víkendovým ligovým derby se Spartou. Nečekaně totiž skončili v domácím poháru. Z něj Slavii vyřadilo druholigové Ústí nad Labem, které Pražany porazilo 4:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Slavie Dušan Uhrin mladší se ve Zlíně hodně rozčiloval

Trenér Slavie Dušan Uhrin mladší se ve Zlíně hodně rozčiloval | Zdroj: ČTK

„Byli jsme koncentrovaní, věděli jsme, co nás čeká. Ale bohužel se nám to nepovedlo,“ odmítl slávistický útočník Milan Škoda spekulace, že byl jeho tým příliš uspokojený úspěšnou sérií.

Slavia totiž v ligové soutěži neprohrála poslední čtyři zápasy a inkasovala v nich pouhé dva góly. Cesta do Evropy z domácího poháru se ale teď pro červenobílé uzavřela.

Nezvládli banální situace v šestnáctce

Stačilo málo, aby Slavia v Ústí přišla o sebevědomí. První gól domácích favorita nečekaně vykolejil.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ohlasy hráčů pražské Slavie na vypadnutí z domácího poháru s Ústím nad Labem v reportáži Davida Kalvase

„Ale pak jsme hlavně inkasovali další dva, takže tam jsem nespokojený opravdu s tím, jak jsme hráli vzadu nezodpovědně a v podstatě jsme nevyřešili banální situace v pokutovém území,“ zlobil se trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Ten oproti sobotnímu vítěznému ligovému utkání ve Zlíně udělal pět změn v základní sestavě. Hořkou premiéru si tak odbyla i posila z Ostravy Michal Frydrych.

„Já nebudu jednotlivce hodnotit. Nemyslím si, že tenhle zápas ovlivnil derby. Myslím si, že ještě nejsme připravení hrát utkání po třech dnech,“ řekl Uhrin.

Ostře sledovaný zápas se Spartou se odehraje v neděli v Edenu od 17 hodin.

David Kalvas, dab Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme