Útočník Kadlec se vrací do Sparty, na Letné bude do konce sezony hostovat

Fotbalová Sparta přivedla dva dny startem jarní části ligové soutěže vytouženou posilu. Po roce a půl se na Letnou vrací útočník Václav Kadlec, který bude v pražském celku hostovat do konce sezony z bundesligového Frankfurtu. Úřadující mistr navíc potvrdil příchod dalšího forvarda Jakuba Řezníčka z Příbrami.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Václav Kadlec se po roce a půl vrací do pražské Sparty

Václav Kadlec se po roce a půl vrací do pražské Sparty | Zdroj: ČTK

„S Frankfurtem jsme se domluvili na půlročním hostování a v létě budeme řešit Václavovu další budoucnost,“ uvedl na internetových stránkách Sparty tiskový mluvčí Ondřej Kasík.

Kadlecovi se zpočátku ve Frankfurtu dařilo, když nastřílel v úvodních sedmi zápasech čtyři góly, ale poté už tolik šancí nedostával a v řadě utkání se nedostal ani na lavičku náhradníků. Do Sparty se tak vrací jako nevytížený hráč.

„Na žádost Václava jsme souhlasili s jeho zapůjčením do Sparty do konce sezony. Existovalo mnoho možností, ale myslím, že tohle řešení je pro obě strany jediné rozumné. Vašek by měl ve Spartě získat potřebnou herní praxi a radil bych mu, aby hrál na mistrovství Evropy jednadvacítek,“ dodal sportovní ředitel Frankfurtu Bruno Hübner.

Otevírají se nové možnosti, vítá trenér Sparty Lavička příchod dvou útočníků

Číst článek

Kadlec, jenž v rudém dresu odehrál 111 utkání a vstřelil 32 gólů, se stal druhou posilou Sparty do ofenzivy v rychlém sledu.

Vedení obhájce ligového titulu se zároveň dohodlo s Mladou Boleslaví na půlroční hostování jiného útočníka Jakuba Řezníčka, který naposledy působil v Příbrami. Na jaře nastřílel devět branek a je třetím nejlepším ligovým střelcem.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme