Útočník Škoda do Číny nejde. Smlouvu ve Slavii prodloužil o tři roky

Fotbalová Slavia udržela svého klíčového útočníka. Milan Škoda nakonec navzdory spekulacím neodchází do zahraničí a upsal se vršovickému klubu na další tři roky. Ve čtvrtek už bude pomáhat pražskému týmu zvrátit zápas předkola Evropské ligy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Milan Škoda má reálnou šanci dostat se díky výkonům v posledních týdnech do reprezentace

Milan Škoda má reálnou šanci dostat se díky výkonům v posledních týdnech do reprezentace | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

„Milan zůstává na další tři roky. Děkuji a věřím v plný Eden,“ napsal na svůj twitterový účet předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík a přidal fotografii s Milanem Škodou. Potvrdil tak, že český reprezentant a nejlepší útočník Slavie z posledních let zůstává v klubu.

„Je to tak, pan Tvrdík nabídl Milanovi podmínky, jaké nepamatuju. Jsou výjimečné, ale domluvili jsme se na tom, že je nijak blíže už specifikovat nebudeme,“ potvrdil serveru aktualne.cz Škodův agent Jiří Stejskal.

Třicetiletý útočník přitom v posledních měsících plánoval z Vršovic odejít. V zimě si nechal od vedení klubu vymluvit nabídku z Turecka. „Pro Milana Škodu máme nabídku z jednoho z čínských fotbalových klubů. Věřím tomu, že nabídka je výhodná jak pro klub, tak pro Milana,“ řekl na startu fotbalového jara Tvrdík Českému rozhlasu.

Reprezentant a střelec jediného českého gólu ze hry na mistrovství Evropy nakonec ale zůstává ve Slavii. V útoku by ho měl doplnit Gino van Kessel, který přichází od slovenských mistrů z Trenčína.

„Milan Škoda i Gino van Kessel budou ve čtvrtek na trávníku,“ prozradil část sestavy Tvrdík. Pražský tým totiž čeká domácí odveta předkola Evropské ligy proti Levadii Tallinn. První zápas v Estonsku Slavia prohrála 1:3 a musí tedy vyhrát minimálně o dva góly.

Tweet Jaroslava Tvrdíka | Foto: Twitter

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme