Útočník Teplic Mahmutović dostal od klubu pokutu za výroky, že chce odejít

Fotbalista Aidin Mahmutović dostal od vedení Teplic pokutu. Bosenský útočník se vyjádřil po posledním ligovém utkání se Slováckem, že se mu v severočeském týmu nelíbí a chce odejít. Podle vedení Teplic bylo jeho chování neprofesionální.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Teplický Aidin Mahmutovič (vpravo) si kryje míč před Adnanem Zukičem z Ústí.

Teplický Aidin Mahmutovič (vpravo) si kryje míč před Adnanem Zukičem z Ústí. | Foto: David Kalvas

„Obdržel pokutu podle klubového disciplinárního řádu. Má platnou profesionální smlouvu v Teplicích a rozhodně nebudeme akceptovat, aby si svůj odchod vytrucoval,“ uvedl na teplickém webu ředitel klubu Petr Hynek

Hynek dále dodal, že s hráčem o jeho současné pozici už teplické vedení dříve jednalo a s Mahmutovićem se domluvilo, že může v případě odpovídající nabídky odejít už v zimě.

Mahmutović v minulé sezoně potvrzoval statut jednoho z nejgólovějších útočníků nejvyšší domácí ligové soutěže. Jen v podzimní části stihl vstřelit deset branek, pak si ale poškodil koleno a vynechal celou jarní část.

Nový ročník začal osmadvacetiletý forvard mezi náhradníky a po utkání se Slováckem, při kterém pomohl Teplicím jednou brankou k vítězství 4:0, dal nespokojenost najevo.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme