Útočník Vydra opustil Udine a definitivně zamířil do Watfordu

Český útočník Matěj Vydra definitivně přestoupil z Udine do Watfordu, kde už dvakrát hostoval. Třiadvacetiletý fotbalový reprezentant s nováčkem anglické ligy podepsal pětiletou smlouvu. Watford o tom informoval na svém oficiálním webu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sraz fotbalové reprezentace před přípravným utkáním v Turecku se uskutečnil 4. února v Praze. Na snímku Matěj Vydra.

Sraz fotbalové reprezentace před přípravným utkáním v Turecku se uskutečnil 4. února v Praze. Na snímku Matěj Vydra. | Foto: Filip Jandourek

Vydra přišel do Udine v roce 2010 z Baníku Ostrava, ale v italském klubu nikdy nedostal větší příležitost a postupně hostoval v Bruggách, ve Watfordu, West Bromwichi a naposledy v minulé sezoně opět u "Sršňů".

V jejich dresu dal 16 branek a pomohl k postupu do elitní Premier League. Při prvním angažmá ve Watfordu Vydra dokonce nastřílel 22 gólů a byl vyhlášen nejlepším fotbalistou druhé ligy za sezonu 2012/13.

Odchovanec Jihlavy původně měl reprezentovat český tým do 21 let na právě skončeném domácím mistrovství Evropy, ale Watford, kde působí i další Čech Daniel Pudil, ho na turnaj odmítl pustit.

Vydra si nejvyšší anglickou soutěž vyzkoušel už v předminulém ročníku za West Bromwich, jenže tam se tolik neprosadil a ve 23 duelech jen třikrát skóroval.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme