V předehrávce 11. kola GL vyhrála Plzeň na Slavii

Slávisté ani posedmé za sebou nedokázali v lize vyhrát, když v 11. kole Gambrinus ligy podlehli Plzni na domácím stadionu 0:1. O jedinou branku utkání se postaral už v 17. minutě z penalty Rezek. Západočeši si tak upevnili první místo v tabulce a prodloužili svoji sérii ligových výher na sedm zápasů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Plzně se mohli radovat z vítězství v Edenu

Fotbalisté Plzně se mohli radovat z vítězství v Edenu | Zdroj: ČTK

Slávisté svému novému kouči Petroušovi hrou v poli ostudu neudělali, ale střelce aby mezi sebou pohledali. Největší šanci zazdil už ve 3. minutě Kisel, který po rohovém kopu trefil pouze břevno. V 17. minutě využil plzeňský Rezek lajdácké rozehrávky domácí obrany. Brankář Zlámal řešil nebezpečí faulem a pokutový pok sám Rezek proměnil.

Viktoriáni těsný náskok bez větších problémů ubránili. Tlak Slavie byl místy souvislého charakteru, ale většinou bezzubí. I když Plzeň z berjků náskok nezvýšila, po výhře 1:0 v Edenu vede ligu do pondělí o dvanáct bodů.

Přehrát

00:00 / 00:00

Plzeň vede ligu do pondělí o 12 bodů


11. kolo první fotbalové ligy:

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:1 (0:1)

Branka: 17. Rezek z pen. Rozhodčí: Franěk - Štěrba, Koval. ŽK: Hubáček, Belaid, Vyhnal, Kisel - Navrátil, Bakoš, Rajtoral. Diváci: 6133.
Sestavy:
Slavia: Zlámal - Janda (90. Vomáčka), Koubský, Ragued, Hubáček - M. Černý, Kisel, Dembélé (78. J. Černý), Belaid - Vyhnal, Hora (85. Petrák). Trenér: Petrouš.
Plzeň: Pavlík - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela (88. Brezinský), Rada, Horváth, Rezek - Jiráček (81. Ďuriš), Bakoš (69. Střihavka). Trenér: Vrba.

Jan Kaliba, Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme