Vavruška má přinést vítěznou mentalitu, věří vedení Teplic

Přestože byli tepličtí fotbalisté dlouho ve hře o pohárové umístění, nakonec pro ně skončila sezóna průměrným výsledkem. V ligovém žebříčku vyšplhali na sedmé místo a v domácím poháru se zastavili v semifinále. I proto přichází nový trenér.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Vavruška dotáhl po svém příchodu trápící se Liberec až do EL, jeho dalším klubem jsou Teplice

David Vavruška dotáhl po svém příchodu trápící se Liberec až do EL, jeho dalším klubem jsou Teplice | Zdroj: ČTK

„Ukazuje se, že tým opakovaně nezvládá klíčová utkání v jarní části. Průměrné výsledky zvládá dobře, ale jakmile se dostane do klíčového momentu, tak tým opakovaně, ať je to za jakéhokoli trenéra, selže,“ trápí teplického sportovního ředitele Jana Skýpalu.

Výsledkem analýzy posledního ročníku byla angažování nového trenéra Davida Vavrušky. „Bavíme se o tom s vedením klubu, protože sklárnu to velice zajímá. Ačkoli byla tahle sezona náročná po odchodu pana Hrdličky, měl tým dvě možnosti dostat se k úspěchu,“ připomíná funkcionář účinkování v lize i poháru.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na úkoly nového trenéra pro příští sezonu se teplického sportovního ředitele Jana Skýpaly zeptal reportér ČRo David Kalvas

„Potřebujeme pracovat dál. I pan Vavruška přichází s úkolem naučit tým na vítěznou mentalitu,“ vytyčil trenérovi hlavní cíl šéf klubu.

V hráčském kádru nastanou změny. Určitě končí Egon Vůch, který jde do Plzně, odejde nejspíš i Litsingy. Klub pracuje na posílení.

„Už s panem Radou jsme došli ke shodě na doplnění, některé příchody se budou dotahovat i s trenérem Vavruškou,“ říká Jan Skýpala s tím, že Teplice shání dva hráče do záložní řady a jednoho obránce.

David Kalvas, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme