Vzhledem k účasti v předkole Ligy mistrů nastoupí Sparta a Plzeň v Synot lize už v pátek

Fotbalová asociace ČR na poslední chvíli změnila termín tří zápasů 1. ligového kola. Soutěž odstartuje už v pátek v 17:30 duelem obhájců titulu z Plzně proti Slavii, který vysíláme v přímém přenosu na našem streamu Český rozhlas Sport.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Plzně zahájí cestu za obhajobou mistrovského titulu už v pátek proti Slavii

Fotbalisté Plzně zahájí cestu za obhajobou mistrovského titulu už v pátek proti Slavii | Zdroj: ČTK

Od 19:00 se představí Sparta před kamerami ČT sport v Jihlavě. Původně se měly oba tyto zápasy hrát v sobotu, avšak vzhledem k účasti Plzně a Sparty v předkole Ligy mistrů se jejich termín posunul.

Na žádost policie se změnilo také datum zápasu Brna a Ostravy. Původně se mělo hrát v neděli, nově však bude výkop tohoto duelu už v sobotu 25. července od 17:00.

„Vzhledem k uzavřené dohodě o spolupráci mezi Policií ČR a FAČR fotbalový klub FC Zbrojovka Brno přistoupil na změnu termínu utkání i přes výrazné negativní ekonomické dopady a zásadní změny v organizaci, přípravě a logistice pořádání utkání,“ uvedl pro klubový web majitel Zbrojovky Václav Bartoněk.

Fanouškům se zároveň omlouvá za komplikace s tím, že již zakoupené lístky samozřejmě zůstávají v platnosti.

 

1. kolo SYNOT ligy > http://www.synotliga.cz/clanek/9602-zmny-termn-1-kola-dva-zpasy-u-v-ptek-a-tyi-televizn-penosy.html

Posted by SYNOT liga on 20. červenec 2015

Změna nastala také u utkání Teplic a Olomouce. Původně se mělo hrát v sobotu od 17:00, nakonec se však začne až ve 20:15 a utkání bude v přímém přenosu vysílat ČT sport.

V neděli 26. 7. můžete na streamu Český rozhlas Sport sledovat v přímé reportáži od 17:00 hod. utkání pražských Bohemians s nováčkem soutěže mužstvem Zlína.

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme