Zápas jsme otočili vůlí, raduje se příbramský Pilík. Věří, že se Středočeši od výhry odrazí

Příbram skórovala poprvé v letošním ročníku nejvyšší fotbalové soutěže. Navíc porazila doma Teplice 3:2. Zápas rozhodl až v nastaveném čase Aidin Mahmutovič. Na jednu z příbramských branek přihrával i Tomáš Pilík.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Příbramská radost kontrastuje se smutkem teplického gólmana Grigara

Příbramská radost kontrastuje se smutkem teplického gólmana Grigara | Zdroj: ČTK

V sedmém zápase jste vstřelili první gól a je z toho první výhra.

Těší mě hlavně ta výhra. Až na prvních patnáct dvacet minut to od nás bylo hodně dobré. Hráli jsme to, co jsme chtěli. Řekli jsme si, že do zápasu musíme vlétnout bojovností a fotbalovost přijde. V naší situaci jsme nemohli koukat, jestli hrajeme krásně. Rozhodly srdíčko a bojovnost.

Přehrát

00:00 / 00:00

Radost Tomáše Pilíka zaznamenal krátce po první příbamské výhře v sezoně reportér Kamil Jáša

Na začátku zápasu jste ale vypadali trošku zakřiknutě.

Měli jsme to v hlavách a v prvních minutách to bylo křečovité. Asi nás probral i první gól, pak jsme do toho museli opravdu dát všechno. Jsem strašně rád, že jsme zápas otočili a na naší straně bylo i štěstí. Kolikrát se nám stalo, že to v posledních minutách soupeř otočil proti nám.

Dukla otočila zápas s Bohemians, výhry se dočkala i Příbram

Číst článek

Za stavu 1:1 jste dali gól, který nebyl uznán pro hru v pokutovém území, z protiútoku jste inkasovali. Bylo to hodně hektické?

Když jsme dostali gól na 1:2, moc dobré to nebylo. Zbývalo asi 15 minut do konce, ale dnes jsme to dorvali vůlí a srdíčkem.

Doufám, že se od toho můžeme odrazit. Teď máme zápasy, ve kterých můžeme bodovat, a věřím, že nějaké body uděláme. Určitě nemáme tak špatný tým, abychom na tom byli tak špatně jako po šestém kole.

Kamil Jáša, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme