Zraněné hráče nahradí v reprezentaci Hruška, Novák, Pospíšil a Petržela

Trenér fotbalové reprezentace Pavel Vrba udělal čtyři změny v nominaci. Místo zraněného brankáře Bičíka povolal Aleše Hrušku z Mladé Boleslavi, místo Limberského s Váchou dostali nominační pozvánku z Jablonce Novák s Pospíšilem a plzeňský Petržela.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Pavel Vrba

Trenér Pavel Vrba | Foto: Alžběta Švarcová | Zdroj: Český rozhlas

Pavel Vrba samozřejmě lituje ztráty dvou opor. Ať už Vácha nebo Limberský hráli v posledních zápasech ve výborné formě a v kvalifikaci nastoupili ve všech třech zápasech v základní sestavě.

„Jsou to hráči, kteří v lize nebo v evropském poháru prokazují výbornou výkonnost. Ale věřím tomu, že ostatní hráči, kteří třeba tolik prostoru nedostali, budou dělat všechno pro to, aby je nahradili,“ řekl ke zraněným hráčům Pavel Vrba.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reprezentační trenér Pavel Vrba musel udělat tři změny v nominaci na kvalifikační utkání s Islandem. Místo brankáře Bičíka povolal Hrušku a místo Váchy s Limberským dostali pozvánku Novák, Pospíšil a Petržela.

Vzápětí se reprezentační trenér vyjádřil k nově nominovaným hráčům Jablonce.

„Momentálně podávají velice zajímavé výkony, což se odráží i na výsledcích Jablonce, který se dotahuje na vedoucí duo Plzeň – Sparta. Filip Novák je asi nejlepší střelec, co se týče obránců v lize,“ vyzdvihl střeleckou formu jabloneckého beka Pavel Vrba.

„Martin Pospíšil táhne mužstvo v ofenzivě, takže z tohoto pohledu je jeho nominace naprosto zasloužená. Milan Petržela odehrál výborné utkání proti Spartě a na základě toho jsem se pro něj rozhodl.“

Místo zraněného brankáře Bičíka pak povolal Aleše Hrušku, který v posledních zápasech podává velice spolehlivé výkony v brance Mladé Boleslavi.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme