Trenérem hokejové Slavie bude prozatím Novák, asistentem zůstává Beránek

Hokejisty pražské Slavie povede Petr Novák. Současný trenér juniorského celku bude u týmu minimálně do reprezentační přestávky. Asistentem zůstává Josef Beránek, který stejnou funkci zastával i u odvolaného kouče Ladislava Lubiny. Klub o tom informoval na svém webu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Slávisté Pavel Klhůfek s Pavlem Kolaříkem bráni v zakončení olomouckému Romanu Rácovi

Slávisté Pavel Klhůfek s Pavlem Kolaříkem bráni v zakončení olomouckému Romanu Rácovi | Zdroj: ČTK

„Vzhledem k tomu, že se nechci unáhlit a chci pro Slavii vybrat trenéra, který bude schopen zvládnout daný cíl, jsem rád, že jsem mohl sáhnout do vlastních řad a Petr Novák mi na tuto nabídku kývnul,“ uvedl majitel klubu Vladimír Pitter.

Novák velmi dobře zná většinu extraligového týmu. „Vím, co by měli umět a co od nich očekávat. Tým má na to, aby se posunul v tabulce výš, a já věřím, že se nám to povede nastartovat hned proti Plzni,“ nechal se slyšet Novák, který zároveň zůstane hlavním koučem juniorů.

Vedení Slavie se pro změnu na trenérském postu rozhodlo po pátečním utkání 27. kola v Olomouci, kde „sešívaní“ prohráli šestý zápas v řadě a klesli na poslední místo extraligové tabulky.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme