Play off: Sparta srovnala s Vítkovicemi, Pardubice s Třincem

V obou úvodních čtvrtfinálových sériích hokejového play off České pojišťovny je vyrovnáno 1:1 na zápasy. Sparta totiž vyhrála ve Vítkovicích 2:0 a Pardubice doma přehrály Třinec 5:3. Další zápasy se hrají 20. března v Praze a Třinci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O2 Extraliga - Play Off

O2 Extraliga - Play Off | Foto: O2 ELH

Vítkovice Steel - Sparta Praha 0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Sparta ve srovnání s úvodním duelem této série zvýšila důraz před soupeřovou brankou a nakonec se jí to vyplatilo. Zápas přinesl šedesát minut lítého vyrovnaného boje se spoustou šancí na obou stranách, výborné výkony gólmanů Přikryla a Štěpánka ale své týmy držely. Hosty přivedl do vedení přesnou dorážkou ve 31. minutě Koreis, pojistku pak přidal při nepovedené vítkovické power play Martin Ručínský.

Branky a nahrávky: 31. Koreis (Hrdel, Jan Hanzlík), 59. Ručinský (Hromas). Rozhodčí: Hradil, Šindler - Bláha, Kostka. Vyloučení: 4:7. Bez využití. Diváci: 6513. Stav série: 1:1.

Přehrát

00:00 / 00:00

Play off: Sparta srovnala s Vítkovicemi, Pardubice s Třincem

Eaton Pardubice - Oceláři Třinec 5:3 (2:2, 1:0, 2:1)

Malý důraz pardubických před jejich brankou trestal v deváté minutě vedoucím třineckým gólem Květoň. Somík a po něm Starý výsledek otočili, když ale hostující Balej našel skulinku mezi Haškovými betony, bylo srovnáno. V polovině zápasu domácí znovu vedli. Koukalovu akci zakončil svou druhou trefou Starý. Ve třetí části pojistil vedení Východočechů Somík a ve dvojnásobné přesilovce pak i Sýkora. Až v samém závěru snížil za hosty Růžička.

Branky a nahrávky: 11. Somík (Kolář II, Špirko), 12. Starý (Kolář I, Nakládal), 31. Starý (Koukal, Kolář I), 46. Somík (Píša, Pineault), 50. P. Sýkora (Koukal, Píša) - 9. D. Květoň (Malec), 18. Balej (Platil), 60. M. Růžička (Kohn, Bonk). Rozhodčí: Homola, A. Jeřábek - Bádal, Pouzar. Vyloučení: 9:11, navíc D. Květoň a Kanko (oba Třinec) oba 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 9420. Stav série: 1:1.

Metoděj Novák, Pavel Petr, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme