Baráž o extraligu začala lépe Mladá Boleslav

Hokejisté Mladé Boleslavi vedou v baráži o účast v O2 extralize nad Chomutovem 1:0 na zápasy. Úvodní triumf v sérii hrané na čtyři vítězná utkání vybojovali se skóre 5:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

HC Pardubice vs. HC Mladá Boleslav

HC Pardubice vs. HC Mladá Boleslav | Foto: HC Eaton Pardubice

BK Mladá Boleslav - KLH Chomutov 5:3 (3:1, 1:2, 1:0)

Úvod duelu hosté nezastihli a branka Skořepy byla jen světlým okamžikem. To do druhé části přišli chomutovští z kabiny s větším důrazem a zlepšeným pohybem, který na Mladou Boleslav platil. Výsledkem byl stav 4:3 pro domácí po dvou třetinách.

Přehrát

00:00 / 00:00

Střetnutí Mladá Boleslav - Chomutov očima reportéra Pavla Petra

Zlomovým okamžikem byla pro Chomutov neproměněná dvojnásobná přesilová hra, která trvala minutu a půl. Z poučky nedáš – dostaneš pak zajistil domácím klidný závěr střetnutí v předposlední minutě Fabuš.

Další utkání je na programu už v neděli, odvety na ledě Chomutova ve středu a ve čtvrtek.

Branky a nahrávky: 5. Boháč (J. Kasík), 12. L. Pabiška (Handlovský), 14. Gajovský (Vrbata, Sup), 27. Fabuš, 59. Fabuš (J. Kasík, Duben) - 8. Skořepa (Grof, Duda), 21. Milan Procházka (Eiselt), 32. Kraft (Eiselt, Grof). Rozhodčí: Fraňo, Jeřábek - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 10:7. Využití: 0:2. V oslabení: 1:0. Diváci: 3880.

Pavel Petr, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme