Hokejová baráž se přesouvá do Chomutova

Chomutov se chystá na hokejový svátek. Domácí ve třetím utkání baráže hostí Mladou Boleslav. A šance na účast v příštím ročníku extraligy jsou pro ně stále otevřené. Duel na severu Čech začíná v 17 hodin a 30 minut.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chomutov srovnal stav barážové série

Chomutov srovnal stav barážové série | Zdroj: ČTK

Chomutovští hokejisté si z Mladé Boleslavi přivezli nerozhodný stav barážové série 1:1. Tedy takový výsledek, který si před zahájením bojů o extraligu přáli. Potvrdili tak, že s jídlem roste chuť a že se nechtějí spokojit jen s vítězstvím v prvoligové soutěži.

Radost po vítězství 2:1 na boleslavském ledě neskrýval ani útočník Petr Domin: „Určitě. Myjsme rádi, že jsme tady udělali aspoň jeden zápas. Dokázali jsme si, že se s nimi dá hrát a že se dají porazit a to nás žene dál," řekl.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hokejová baráž se přesouvá do Chomutova

Jaké přitom brarážové zápasy jsou? Určitě nepostrádají očekávaný náboj a také vysoké nasazení. Hraje se nakonec o všechno a tak to jinak nejde. Hokejoví příznivci se tak rozhodně mají na co dívat.

Proto si Petr Domin pochvaloval také diváckou kulisu: „Samožřejmě to má atmosféru, jakou by baráž měla mít. Zápas mají tempo a myslím, že je to dobrý hokej pro diváky i pro nás a my určitě budeme chtít vyhrát."

Chomutov ožije hokejem

Chomutovští se ale brání euforii. Těšili se sice z jedné výhry na kluzišti soupeře, vědí však moc dobře, že první vítězství zatím ještě nic neznamená. Proto se asi budou držet hesla, že vítězná sestava a také taktika se nemění.

Myslí si to i chomutovský forvard Petr Domin: „Myslím, že budeme hrát stejně. Ještě nikde nejsme, nic jsme nevyhráli, máme za sebou teprve první krůček a ještě musíme udělat tři" řekl.

Na domácím ledě se ovšem Piráti mohou těšit na podporu vyprodaného hlediště. Město hokejem doslova žije. „Teď, když je v Chomutově play off, tak bude stadion vyprodaný a atmosféra je tady výborná. I ta hra s piráty diváky ještě více vtáhne do zápasu. V Chomutově to teď opravdu žije," říká směrem ke třetímu barážovému utkání o hokejovou extraligu chomutovský útočník Petr Domin.

Pavel Petr, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme