Boleslavští hokejisté vyhráli v Chomutově. V baráži vedou 2:1

Hokejisté Mladé Boleslavi se radovali ve třetím zápase baráže o extraligu na ledě Chomutova z vítězství 4:2. V sérii hrané na čtyři výhry tak vedou 2:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vlevo mladoboleslavský hráč Tomáš Frolo, vpravo Petr Jíra z Chomutova

Vlevo mladoboleslavský hráč Tomáš Frolo, vpravo Petr Jíra z Chomutova | Zdroj: ČTK

KLH Chomutov - BK Mladá Boleslav 2:4 (1:1, 1:2, 0:1)

Mladá Boleslav se dostala do vedení už ve druhé minutě, kdy si zpoza branky vyjel nikým neatakován Michal Macho, který prostřelil Hanuljaka. Domácí však rychle zareagovali a o dvě minuty později vyrovnal střelou z mezikruží David Hruška.

Uběhly tři minuty druhé části a Chomutov šel do vedení, po hezké kombinaci se slavil Milan Kraft. Boleslavští však do konce třetiny vstřelili zásluhou Bahenského a Pabišky dvě branky a otočili skóre utkání.

Přehrát

00:00 / 00:00

hokej baráž CHO-MLB verze.mp3

Ve třetím dějství se Chomutov snažil o vyrovnání, defenziva Boleslavi v čele se Schwarzem ale pracovala na výbornou. V samém závěru se domácí pokusili o power play, to se jim však nevyplatilo, na konečných 4:2 pro hosty totiž upravil Handlovský.

Branky a nahrávky: 4. D. Hruška (Pulpán), 23. Kraft (Milan Procházka) - 2. Macho (Pabiška, Lehikoinen), 28. Bahenský (Handlovský), 37. Pabiška (Lehikoinen, Jiruš), 60. Handlovský (Gajovský). Rozhodčí: Hradil, Mikula - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 6:6, navíc Gajovský (M. Boleslav) 10 min. Využití: 1:1. Diváci: 6192 (vyprodáno). Stav série: 1:2.

Sestavy:
Chomutov: Hanuljak - Grof, Trefný, Bombic, Pulpán, Tribuncovs, Brňák, Pavlas, Všetečka - Milan Procházka, Kraft, Eiselt - D. Hruška, Skořepa, Duda - Jíra, Mikšovic, J. Hašek - Polanský, Domin, Trochta. Trenéři: Rulík a Petrovka.

Mladá Boleslav: Schwarz - Frolo, Jiruš, Žabka, Jindra, Lehikoinen, Duben - Nouza, T. Sýkora, Boháč - Bahenský, Gajovský, Handlovský - L. Pabiška, Macho, Fabuš - Loskot, Vrbata, Sup. Trenéři: Tlačil a Šejba.

Jan Cigánik Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme