Hokejisté podruhé porazili Slováky

Čeští hokejisté zdolali také ve druhém přípravném Slovensko, tentokrát 3:2. Rozhodující branku dal pět sekund před koncem duelu obránce Tomáš Mojžíš.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští hokejisté

Čeští hokejisté | Foto: Radim Sajbot

Česká republika - Slovensko 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)

Narozdíl od prvního vzájemného duelu spoléhaly oba celky na brankáře. Jako první kapituloval Sedláček, když střelu Zálešáka doklepl za jeho záda českého brankáře Tománek.

Češi ale ve druhé části vyrovnali zásluhou Hubáčka, který v oslabení přesně zakončil pod horní tyčku slovenské branky. Vedení mohli Češi získat už ve druhé třetině, ale Klepiš trefil jen tyč.

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání Česko - Slovensko viděl reportér Pavel Petr

V 57. minutě už ale mířil přesně, když tečoval střelu od modré z hole Rachůnka. Ale Slovensko se nevzdalo, odvolalo brankáře a ze závaru před Sedláčkovou brankou se v poslední minutě prosadilo. Puk přesně poslal padající Pánik.

Remízový stav ale vydržel jen 50 sekund. Český útok v poslední minutě zužitkoval ve vítězný gól obránce Tomáš Mojžíš.

Branky a nahrávky: 28. Hubáček, 57. Klepiš (K. Rachůnek, Vampola), 60. Mojžíš (Jánský) - 17. Tománek (Zálešák), 60. Pánik (Tatar). Rozhodčí: Jeřábek, Šindler - Bláha, Kalivoda. Vyloučení: 4:5. Bez využití. V oslabení: 1:0. Diváci: 2500.

Pavel Petr, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme