Kladenští hokejisté zbrojí na sezonu, hlavně nechtějí do baráže

Hokejisté Kladna se pilně připravují na nadcházející extraligovou sezónu. Až 17. září vyjedou na led v utkání proti Mladé Boleslavi ponesou jejich dresy název Wagnerplast. Kdo v úvodním zápase nastoupí, o tom se rozhoduje právě v těchto dnech.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci HC Kladno

Fanoušci HC Kladno | Foto: HC Rabat Kladno

Myslím, že mužstvo máme hotové. Nastává boj o místa, zkoušíme celkem pět juniorů. Třeba Antonín Melka má místo základu, doufám, že jestli mě slyší, tak nezpychne," říká výkonný ředitel klubu Milan Wolf. Zapojení juniorů se v Kladně stalo prakticky už tradicí, co ale rozhodně tradiční není, je zapojení zahraničních posil.

,,Přijde obránce z Omsku, zatím si byl zatrénovat a možná zůstane. A poté tu máme posilu z Kanady, Harrison Taylor, myslím, že bude přínosem,"

Přehrát

00:00 / 00:00

Kladenští hokejisté zbrojí na sezonu, hlavně nechtějí do baráže

Mimochodem zmíněný obránce Omsku se jmenuje Samuel Mňatsjan a původně přišel do kladenské juniorky. Byl ale zařazen od A týmu, ve kterém se potká s oporami Pavlem Paterou, Radkem Bělohlavem, Liborem Procházkou a nově také Jiřím Kotrlou.

Zda se k nim připojí i Martin Procházka je otázka pro následujících několik dní. Po dvou trénicích v úvodu přípravy oznámil, že ho bolí koleno a od té doby o něm nikdo v klubu nic neví.

S Procházkou nebo bez něj budou ambice týmu vyšší než v minulé sezóně, kdy ho baráž minula v hodině dvanácté a jak poznáte straší i před startem nového ročníku.

,,Naší metou je nehrát sestupovou část, pokusit se do předkola baráž... ehm ... play off. Vidíte, jakmile přijdete, nemáte v hlavě nic jiného než nehrát baráž," opravuje se s úsměvem Milan Wolf, který věří, že se v nové sezóně zlepší také divácká kulisa. Recept na nalákání většího počtu fanoušků do ochozů je totiž jednoduchý.

,,Výsledky udělají ohromně mnoho. Pokud budete vyhrávat, lidé budou chodit. Angažováním Kanaďana jsme chtěli přivést nový prvek, pokjud ale nebudou výsledky, nebudou chodit ani na něj. Věřím, že k těm výsledkům nám pomůže," věří Milan Wolf.

Martin Charvát, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme