Angažmá na příští sezonu už v NHL našli Neuvirth, Frolík a Michálek

V hokejové NHL se rozběhl trh s volnými hráči a o svých působištích v příští sezoně mají jasno také tři čeští hráči. Brankář Michal Neuvirth bude bojovat o místo v brance Philadelphie, Michael Frolík bude hrát s Jiřím Hudlerem v Calgary a Zbyněk Michálek se vrací do Arizony.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Neuvirth přispěl svm výkonem k vítězství Buffala nad Vancouverem

Michal Neuvirth přispěl svm výkonem k vítězství Buffala nad Vancouverem | Zdroj: Reuters

Gólman Michal Neuvirth v poslední sezoně působil v Buffalu a New York Islanders, kde se přes Slováka Haláka neprosadil na post jedničky a na konci sezony mu skončila smlouva.

Na trhu s volnými hráči o 27letého brankáře projevila zájem Philadelphia, a Neuvirth se tak stane spoluhráčem Jakuba Voráčka. Za dva roky si vydělá 3,25 milionu dolarů a o pozici prvního gólmana bude soupeřit se Stevem Masonem.

Michael Frolík odešel z Winnipegu a přesouvá se do týmu Calgary Flames, kde se setká s Jiřím Hudlerem, Jakubem Nakládalem a Jaroslavem Šmídem. Pětiletá smlouva mu garantuje průměrný roční příjem přes čtyři miliony dolarů.

Po dvou letech v St. Louis se do Arizony vrací Zbyněk Michálek. Obránce podepsal u Coyotes kontrakt na dva roky.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme