Bednář trénuje s Boleslaví. Zůstane tam?

V Mladé Boleslavi se na novou sezonu připravuje hokejový útočník Jaroslav Bednář. Zatím ale zůstává bez angažmá, za středočeský klub bývalá ikona Slavie zřejmě odehraje také některý z přípravných duelů. Jestli ovšem právě v týmu z města automobilů nastoupí také v extralize, není vůbec jisté.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaroslav Bednář

Jaroslav Bednář | Foto: Miroslav Konvalina


Jaroslav Bednář měl o nové sezóně jasno. Opět spřádal plány spojené s působením v Kontinentální hokejové lize.

Jenže LEV Hradec Králové nakonec nedostal zelenou pro start v prestižní soutěži a třiatřicetiletý útočník se ocitl bez angažmá. Proto přijal nabídku Mladé Boleslavi a s mužstvem se připravuje na ledě.

Přehrát

00:00 / 00:00

Bednář trénuje s Boleslaví. Zůstane tam?

,,Teď se dohadujeme s agentem, zvažujeme nejlepší nabídku. Pořád mám 2 až 3 týdny čas a když tu mám umožněno bruslit, udržuji se na ledě, což je v srpnu nutné. Zatím jsou jednání na mrtvém bodě, vybírám z nabídek, co mám," tvrdí Bednář.

Každopádně konec hradeckých plánů se startem v KHL zkomplikoval i samotnou přípravu. ,,Vrátil jsem se na suchou přípravu, jezdil jsem na kole. Loni jsem byl v červnu nervózní, a teď jsem v klidu. Za pár týdnů začíná sezóna, já nemám podepsáno ale nestresuju se. Je to tím, že manželka bude za měsíc rodit a to je pro mne prvořadé."

I proto by stříbrný medailista z mistrovství světa 2006 rád zůstal doma. Ani zahraniční angažmá není ovšem vyloučeno.

Rodina je důležitější

,,Moc se mi nikam nechce. Pokud bude zajímavá nabídka se zajímavým zázemím, tak samozřejmě nebudeme přemýšlet. Ale čím více se blíží porod, tím více chci zůstat doma. A zůstat v Boleslavi? Nevím, budu se koukat na nejlepší nabídku a uvidíme," tuší Bednář.

Boleslavský dres by mohl ovšem hokejista, který v sezoně 2004/2005 slavil s Avangardem Omsk vítězství v Super Six a loni hrál v Torpedu Nižnij Novgorod, obléknout buď v některém ze zápasů Tipsport Cupu nebo v přípravném duelu. Oslovil ho nový sportovní manažer Milan Hnilička.

,,Odpověděl jsem mu, že bych se tomu nebránil. Určitě bych si s nimi chtěl zahrát, abych chytil to zápasové tempo," říká na závěr Jaroslav Bednář.

Pavel Petr, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme