Boston rozhodl o výhře 2:1 s Flyers šest sekund před koncem. Gólem přispěl i Pastrňák

Hokejisté Bostonu porazili Philadelphii těsně 2:1. Šest sekund před koncem třetí třetiny rozhodl o vítězství Medvědů Drew Stafford. Gólově se prosadil i český útočník David Pastrňák, který v první třetině využil přesilovou hru.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák v dresu Boston Bruins

David Pastrňák v dresu Boston Bruins | Zdroj: Reuters

Boston se dostal do vedení v závěru první třetiny, kdy využil přesilovou hru český útočník David Pastrňák. Nahodil kotouč na mantinel a Patrice Bergeron mu nahrál přesně na střed, odkud Pastrňák propálil brankáře Steva Masona.

Philadelphia dokázala srovnat v úvodu druhé části, kdy se ve druhé minutě prosadil Jordan Weal. Zápas už se schyloval k prodloužení, ale Drew Stafford se odpoutal od obránce a od pravého mantinelu vyslal nenápadnou střelu, kterou nešťastně tečoval obránce Philadelphie Brandon Manning do své brány.

NHL:
Boston - Philadelphia 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Branky: 19. Pastrňák, 60. Stafford - 22. Weal. Střely na branku: 27:27. Diváci: 17.565. Hvězdy zápasu: 1. Stafford, 2. Rask (oba Boston), 3. Mason (Philadelphia).

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme