Č. Budějovice porazily Brno a vedou extraligu, Liberec zdolal Kladno

Hokejisté Českých Budějovic se po osmém kole dostali do čela Tipsport extraligy. Brněnskou Kometu zdolali 3:2 a udrželi domácí neporazitelnost. Po třech porážkách v řadě se radoval také Liberec, který porazil Kladno 2:1. Středočeši jsou v tabulce s jedním bodem a velkou ztrátou poslední.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Českých Budějovic se radují z vítězství

Hokejisté Českých Budějovic se radují z vítězství | Zdroj: ČTK

HC Mountfield České Budějovice - HC Kometa Brno 3:2 (1:2, 1:0, 1:0)

Domácí sice od první minuty vedli, v patnácté už ale o gól prohrávali. Na Mertlovu trefu odpověděli Balej a Jaroslav Svoboda. Také ve druhé části byli hosté nebezpečnější, ale střelecky se prosadily České Budějovice. V poslední minutě druhé části vyrovnal Pletka. Ve 49. Minutě poslal domácí do vedení Mikeska a Kometě už nepomohla ani hra bez brankáře. Jihočeši tak udrželi domácí neporazitelnost a vyšvihli se do čela extraligy.

Přehrát

00:00 / 00:00

Č.Budějovice - Brno, Liberec - Kladno

Branky a nahrávky: 1. Mertl (Snopek), 40. Pletka (Martynek), 49. Mikeska (Šimánek, Vydarený) - 11. Balej (R. Hruška), 15. Jaroslav Svoboda (Veselý). Rozhodčí: Hradil, Šindel - Jelínek, Pešek. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Diváci: 4439.

Bílí Tygři Liberec - HC Vagnerplast Kladno 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)

Kladenské čekání na vítězství v sezóně pokračuje. Valský sice překonal Pince v brance domácích ranou od modré už ve čtvrté minutě, jenže to bylo v podání hostujícího celku vše. Ani Liberec nepodal oslnivý výkon, stačil však nepříznivý výsledek otočit. Ve 26. minutě po akci Hunkese zblízka skóroval Dušek. Ve 47. pak v přesilovce trefil Tygrům tři body Hořava.

Branky a nahrávky: 26. Dušek (Hunkes, Nedvěd), 47. Hořava (Nedvěd, Vak) - 4. Valský (L. Procházka). Rozhodčí: Jeřábek, Polák - Kis, R. Prchal. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:0. Diváci: 3608.

Pavel Petr, Kamil Jáša, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme