Čeští mladíci mají v NHL dovolenou. Hertl se chystá do L.A., Petr Mrázek hraje na Floridě golf

V NHL odehrají 82 zápasů za půl roku a k tomu nalétají tisíce kilometrů. V průměru je každý druhý den čeká utkání. Ale teď minimálně týden nic. Zámořská soutěž má kvůli Utkání hvězd v Nashvillu přestávku a hokejisté ji využívají třeba k cestování.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Mrázek předvedl proti Islanders 27 zákroků

Petr Mrázek předvedl proti Islanders 27 zákroků | Zdroj: Reuters

Nejdelší přestávku ze všech týmů má Detroit, mezi zápasy slavné soutěže má devět dnů. Tak teď brankář slavného klubu může trávit dovolenou na Miami a odcestovat za přítelkyní do Atlanty.

Na Floridu se jako hráč podívá hned po přestávce, Detroit bude hrát v nedaleké Tampě a vzápětí i v Miami proti Jágrovým Panterům. Teď je tam ale Mrázek jen na dovolené.

Přehrát

00:00 / 00:00

Tomáš Hertl s Petrem Mrázkem využijí přestávku v NHL k cestování a dovolené

„Přijel jsem si sem jen odpočinout. Náš známý vlastní v Miami hotel a pozval nás. Zahráli jsme si golf a odpočíváme,“ říká k floridské dovolené Petr Mrázek.

O poznání kratší výlet s přítelkyní volí na západním pobřeží Tomáš Hertl. Útočník San José k tomu ani nepotřebuje letadlo, stačí mu auto.

„Mám pět dnů volna. Máme plán, že pojedeme do Los Angeles. Já tam byl vždycky jen na zápase a přítelkyně tam nebyla nikdy. Navíc je to opravdu jen kousek,“ říká Tomáš Hertl, který stejně jako Petr Mrázek může trávit volno s dobrým pocitem.

San José i Detroit jsou momentálně mezi osmičkou postupujících do play-off. Hertlovi se daří v první formaci Žraloků, Mrázek patří k nejlepším brankářům soutěže. Ale zároveň oba tuší, že jejich úspěšnost v sezoně se bude hodnotit hlavně podle toho, co přijde po této pauze.

„Čeká nás posledních třicet zápasů. Každý bod teď bude důležitý, hraje se o play-off a tabulka je strašně nabitá. Ještě tři týdny zbývají klubům na výměny hráčů a posílení kádru,“ připomíná Petr Mrázek.

Martin Charvát, Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme