Chicago vyhrálo v Anaheimu 3:2 gólem ve třetím prodloužení a srovnalo stav série

Hokejisté Chicaga vyhráli ve druhém finálovém utkání Západní konference play-off NHL na ledě Anaheimu 3:2 ve třetím prodloužení a vyrovnali stav série na 1:1. Na rozhodující trefu se čekalo od konce druhé třetiny po gólu Coreyho Perryho na 2:2, duel skončil až v čase 116:12, kdy střelu Brenta Seabrooka tečoval švédský útočník Marcus Krüger.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marcus Krüger dává vítězný gól Chicaga v utkání s Anaheimem

Marcus Krüger dává vítězný gól Chicaga v utkání s Anaheimem | Zdroj: ČTK

Chicago, které v úvodním duelu podlehlo 1:4, vedlo už v sedmé minutě 2:0 po trefách Andrewa Shawa a Mariána Hossy.

V polovině úvodní části snížil Andrew Cogliano a ve 38. minutě vyrovnal Perry. V dresu Anaheimu se objevil stejně jako v minulém duelu z českých zástupců jen Jiří Sekáč, další útočník Tomáš Fleischmann v sestavě chyběl.

Nakládal podepsal smlouvu s Calgary. Na MS se nám líbil, uvedl manažer klubu

Číst článek

Chicago, které patří mezi šestici zakládajících členů NHL, odehrálo nejdelší zápas v klubové historii. Anaheim sehrál ještě delší duel v roce 2003, kdy v čase 140:48 rozhodl o výhře Ducks v úvodním utkání semifinálové série Západní konference v Dallasu český útočník Petr Sýkora.


Semifinále play-off NHL:

Východní konference - 2. zápas:
Anaheim - Chicago 2:3 ve třetím prodl. (1:2, 1:0, 0:0 - 0:0, 0:0, 0:1)
Branky: 10. Cogliano, 18. Perry - 3. Shaw, 7. Marián Hossa, 117. Krüger. Střely na branku: 62:56. Diváci: 17 234. Hvězdy zápasu: 1. Krüger, 2. Crawford (oba Chicago), 3. Andersen (Anaheim). Stav série: 1:1.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme