Do Česka postupně přilétají účastníci MS v hokeji. Rusové dorazili ve středu

Dnes dorazí do Česka poslední zbývající účastníci mistrovství světa v ledním hokeji. Mezi nimi budou například reprezentace Kanady anebo Slovenska. To obhájci posledního titulu, Rusové, už jsou v místě konání šampionátu od včerejšího večera. Na letiště do Mošnova dorazili leteckým speciálem z Moskvy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jevgenij Malkin zařídil hattrickem postup přes Columbus

Jevgenij Malkin zařídil hattrickem postup přes Columbus | Zdroj: Reuters

Dvacet minut před příletem ruského hokejového týmu na mošnovské letiště přistavili k letištní hale autobus. Na Ilju Kovalčuka a další už čekaly novinářské štáby a také několik fanoušků.

„Přišli jsme se podívat na hráče, jestli tady bude Malkin,“ prozrazují 36letý Petr a 12letý Dominik. Svého favorita se ale nedočkali. Jevgenij Malkin se totiž do České republiky dopraví po vlastní ose.

Přehrát

00:00 / 00:00

Přílet ruských hokejistů sledoval na letišti v Mošnově Radim Sajbot

Letadlo s ruskými hokejisty přistálo na letišti v Mošnově se zhruba 20minutovým zpožděním. Jako jeden z prvních prošel odbavením kouč ruské sborné Oleg Znarok. Zavzpomínal na své krátké působení ve Vítkovicích.

„Mně sem přivedl v sezoně 1994-94 František Černík. Trénoval to tady tenkrát Alois Hadamczik. Odehrál jsem tu ale jen tři zápasy v play-off. Dva tady a jeden už ani nevím kde,“ přiznal.

Mezi dveřmi se objevil také Ilja Kovalčuk, hlavní hvězda Rusů. „Před turnajem má každý šanci vyhrát. My máme vždycky silný tým. Letos v něm je spousta mladých kluků, pro které to bude první mistrovství světa. Takže to bude zábava,“ poznamenal.

Po nezbytných fotkách s fanoušky ruští hokejisté nastoupili se svou bagáží do autobusu. Zamířili do svého azylu v Kravařích, kde bydlí po celou dobu šampionátu.

Radim Sajbot Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme