ELH: Předehrávky vyzněly lépe pro hostující týmy, výhry slaví Zlín a Slavia

Hokejová Tipsport extraliga měla dnes na programu dvě předehrávaná utkání. Slavia vyhrála v rámci 6. kola v Liberci 4:1, Zlín pak zdolal v úvodním duelu 12. kola Pardubice na jejich ledě 3:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejistům Zlína pomohl výrazně k vítězství v Pardubicích i gólman Jakub Sedláček

Hokejistům Zlína pomohl výrazně k vítězství v Pardubicích i gólman Jakub Sedláček | Zdroj: ČTK

Předehrávka 6. kola hokejové Tipsport extraligy:

Bílí Tygři Liberec - HC Slavia Praha 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

Liberečtí drželi s aktivnějšími hosty tempo jen v první třetině. Tygři šli do vedení zásluhou gólu Podkonického v přesilové hře, Slavia ale dokázala díky Vondrovi rychle srovnat.

V polovině duelu potom zvýšil Krenželok na 2:1 pro pražský celek a domácí se už neprobrali. Ve třetí třetině překonal zblízka Pince Růžička a po sólu přes půl hřiště podtrhl skóre v 50. minutě Vašíček.

Branky a nahrávky: 12. Podkonický (Dušek, Nedvěd) - 15. Vondrka, 30. Krenželok (Kadlec), 45. V. Růžička ml. (Branda, Tomica), 50. Vašíček (Jaškin). Rozhodčí: Blecha, Hodek - Lhotský, Rozlílek. Vyloučení: 6:8, navíc Podkonický a Hořava (oba Liberec) oba 10 min. Využití: 1:2. Diváci: 6727.

Sestavy:
Liberec: Pinc - Moravec, Čakajík, Hunkes, Výtisk, Rýgl, Holub, Trončinský, Derner - Podkonický, Nedvěd, Dušek - Hořava, Vak, Kudrna - Klimenta, Plodek, Víšek - Bárta, Ondřej, Špaček. Trenéři: Kalous, Pešán a Kapoun.
Slavia Praha: Kopřiva - Kadlec, Špelda, Roth, Žižka, Kuboš, Vašíček, Kolařík - T. Svoboda, Štefanka, Vondrka - Jaškin, Holec, Krenželok - Branda, V. Růžička ml., Tomica - Micka, Endál, Sklenář. Trenéři: V. Růžička st. a Čelanský.

Předehrávka 12. kola:

HC Eaton Pardubice - PSG Zlín 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

Domácí museli hořce litovat nevyužitých šancí z úvodu zápasu, skórovat se jim povedlo až za stavu 0:2. Ale to už měli proti sobě probuzeného soupeře, který se nenechal připravit o nabídnuté body.

Branky a nahrávka: 43. Somík (Nakládal) - 15. Köhler (Leška), 37. Kubiš, 49. T. Sýkora (I. Rachůnek) Rozhodčí: Jeřábek, Polák - Jindra, Jílek. Vyloučení: 7:8. Bez využití. Diváci: 7480.

Sestavy:
Pardubice: M. Růžička - Kaberle, Nakládal, Kudělka, Kočí, Jillson, Kolář II, Mezei - Rákos, Koukal, Starý - Bartek, Zohorna, Pivko - Cetkovský, Špirko, Somík - Pineault, Kousal, Buchtele. Trenéři: Jandač a Votruba.
Zlín: Sedláček - Linhart, Řezníček, Švrček, Galvas, Míka, Lučka - Balaštík, Leška, Köhler - Důras, T. Sýkora, I. Rachůnek - Sivák, Roman Vlach, F. Čech - Finsterle, Balán, Kubiš. Trenéři: Venera, Rostislav Vlach a Hrazdira.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme