Fanoušky hokejového MS zabaví ve fanzónách tradiční klobásy i beatbox

Hokejové mistrovství světa si fanoušci budou moci užít i bez vstupenek. V Praze i Ostravě připravili organizátoři rozlehlé fanzóny, do kterých se fanoušci dostanou zdarma. Na zápasy se budou moct dívat na velkoplošných obrazovkách, stejně jako v arénách si k tomu dát klobásu a pivo a nejen to.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

O2 arena

O2 arena | Foto: Marián Vojtek

„Mezi utkáními bude připraven doprovodný program. V Praze ho budou vyplňovat bubenická vystoupení, beatboxové sety, stand up show Na stojáka. Připravujeme různé soutěže a další aktivity podporující fandění,“ vysvětluje Ondřej Kalát, který má v organizačním výboru na starosti marketing.

Přehrát

00:00 / 00:00

fanzony.mp3

„V Ostravě jsme to založili na hudebním programu, vystupovat budou desítky kapel,“ dodává organizátor. Představí se například revivalové skupiny hrající hity Lucie a Kabátu.

Ve fanzónách si návštěvníci budou moct pořídit šály, dresy, čepice a další suvenýry, zájemcům namalují na tvář vlajku, pány klidně i ostříhají.

Ochuzeny nezůstanou ani žaludky hokejových fanoušků. „Máme připravenou českou hokejovou klasiku: klobásy, bramboráky, selečí kolena, pizzu nebo také marinovaný kuřecí či vepřový steak,“ láká do fanzóny Ondřej Kalát.

Obří prostor v blízkosti pražské O2 Areny a ostravské ČEZ arény ale není určený jen pro hokejové příznivce, kteří nemají vstupenky. Využít ho můžou i ti, kteří lístky mají, před nebo po utkáních. Organizátoři by totiž nebyli zrovna rádi, kdyby fanoušci přijížděli na zápasy na poslední chvíli.

ČEZ Arena Vítkovice | Foto: HC Vítkovice

„Chceme apelovat na fanoušky, ať přijedou včas, dají si jedno pivko, pokecají ve fanzóně a připraví se na vstup do haly. Velmi nám to pomůže a ušetří mnoho stresu ve fanouškovské rodině,“ říká předseda pražské části organizačního výboru Petr Bříza.

A ještě jedna prosba od pořadatelů fanouškům: „Využívejte co možná nejvíce městskou hromadnou dopravu, která bude v obou městech posílená.“ V Praze totiž budou některé ulice v okolí dokonce uzavřené a do blízkosti O2 areny se nedostanou ani zájezdové autobusy.

MS v hokeji 2015 | Foto: Český rozhlas

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme