Fanzónu v těsné blízkosti O2 areny otevřel kompletní národní tým

Ne každému se poštěstí vidět zápasy hokejového mistrovství světa přímo v hale v Praze a Ostravě. Pro ty ostatní jsou vybudovány fanzóny. Jednu z nich, na střeše blízkého obchodního centr, slavnostně otevřel český národní tým.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na slavnostním otevření fanzóny nechyběl žádný z českých hokejistů, ani Jaromír Jágr

Na slavnostním otevření fanzóny nechyběl žádný z českých hokejistů, ani Jaromír Jágr | Zdroj: ČTK

Asi dvě stovky fanoušků přivítaly ve fanzóně na střeše obchodního centra v těsné blízkosti O2 areny, české hokejisty. Ti přišli v kompletním složení, včetně Jaromíra Jágra.

Největší hvězda české výpravy sklídila jasně největší aplaus přítomných diváků. Mladé fanynky si mezi českými hokejisty našly i jiné favority.

Přehrát

00:00 / 00:00

Otevření fanzóny navštívil i reportér ČRo Petr Kadeřábek

„Nejvíc se mi zamlouvá Vladimír Sobotka. Potom Hertl, ten je nejlepší. A Pavelec,“ skákaly si do řeči tři slečny při pohledu na národní tým na pódiu.

Fandit ale samozřejmě budou celému týmu. „Jsem natěšená. Ne týden, ale snad už rok čekám,“ svěřuje se fanynka.

Nadšení je ale oboustranné. „Je to hezké. Jsme rádi, že fanoušci přišli. I když se nedostanou do haly, tak doufám, že tady jich bude co nejvíc a budou fandit. I když nebudou s námi na stadionu, budeme vědět, že jsou tady,“ slibuje Tomáš Hertl.

V národních barvách se dnes rozsvítí pražská Petřínská rozhledna. Hlavní město tím připomene začátek světového mistrovství v hokeji. Trikolóra rozhlednu ozáří v podvečer.

„Bude tam po celou červeno-modro-bílé nasvícení díky magistrátu, který nám vyšel vstříc. Když vše dobře dopadne a budeme ve finále, mohla by se Petřínská rozhledna 17. května rozsvítit znovu,“ říká zástupce generálního sekretáře hokejového MS Petr Hrubec.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme