Finále Západní konference NHL je srovnané, Chicago rozhodlo v 86. minutě

Hokejistům Chicaga Blackhawks svědčí ve finále Západní konference proti Anaheimu prodloužení. Ve čtvrtém zápase udolali Ducks 4:3 a vyrovnali sérii na 2:2. Během zápasu přitom dostali 3 branky během 37 sekund.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antoine Vermette se dostal k dorážce vlastní střely, i přes snahu 4 hráčů Ducks rozhodl čtvrtý zápas

Antoine Vermette se dostal k dorážce vlastní střely, i přes snahu 4 hráčů Ducks rozhodl čtvrtý zápas | Zdroj: Reuters

Po dvou třetinách zápasu byl stav vyrovnaný 1:1, když na únik Brandona Saada v oslabení ve 20. Minutě reagoval Emerson Etem. V závěrečné části normální hrací doby si Blackhawks vybudovali dvoubrankový náskok díky trefám Toewse a Seabrooka.

Pak ale domácí zažili hororových 37 sekund. Během nich se po hrubkách v obraně Chicaga prosadili Kesler, Beleskey a Perry. Ducks třemi nejrychlejšími slepenými góly za posledních 36 let otočili zápas z 1:3 na 4:3.

Ze šoku pomohla vítězům Stanley Cupu z roku 2013 přesilovka. Patrick Kane vyrovnal svou 9. brankou v letošním play off na 4:4 a poslal zápas do prodloužení.

Na rozhodnutí se tentokrát nečekalo 56 minut jako při druhém duelu v Anaheimu, po šesti minutách druhého prodloužení se k dorážce vlastní střely dostal Antoine Vermette a zakončením z úhlu vyrovnal sérii na 2:2. K pátému zápasu se obě mužstva stěhují opět do Anaheimu.

Semifinále play off NHL - Západní konference - 4. zápas:
Chicago - Anaheim 5:4 ve druhém prodl. (1:0, 0:1, 3:3 - 0:0, 1:0)
Branky: 20. Saad, 43. Toews, 48. Seabrook, 53. P. Kane, 86. Vermette - 39. Etem, 49. Kesler, 50. Beleskey, 50. Perry. Střely na branku: 40:51. Diváci: 22.404. Hvězdy zápasu: 1. Toews (Chicago), 2. Perry (Anaheim), 3. P. Kane (Chicago). Stav série: 2:2.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme