Finále Západní konference NHL je srovnané, Chicago rozhodlo v 86. minutě

Hokejistům Chicaga Blackhawks svědčí ve finále Západní konference proti Anaheimu prodloužení. Ve čtvrtém zápase udolali Ducks 4:3 a vyrovnali sérii na 2:2. Během zápasu přitom dostali 3 branky během 37 sekund.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antoine Vermette se dostal k dorážce vlastní střely, i přes snahu 4 hráčů Ducks rozhodl čtvrtý zápas

Antoine Vermette se dostal k dorážce vlastní střely, i přes snahu 4 hráčů Ducks rozhodl čtvrtý zápas | Zdroj: Reuters

Po dvou třetinách zápasu byl stav vyrovnaný 1:1, když na únik Brandona Saada v oslabení ve 20. Minutě reagoval Emerson Etem. V závěrečné části normální hrací doby si Blackhawks vybudovali dvoubrankový náskok díky trefám Toewse a Seabrooka.

Pak ale domácí zažili hororových 37 sekund. Během nich se po hrubkách v obraně Chicaga prosadili Kesler, Beleskey a Perry. Ducks třemi nejrychlejšími slepenými góly za posledních 36 let otočili zápas z 1:3 na 4:3.

Ze šoku pomohla vítězům Stanley Cupu z roku 2013 přesilovka. Patrick Kane vyrovnal svou 9. brankou v letošním play off na 4:4 a poslal zápas do prodloužení.

Na rozhodnutí se tentokrát nečekalo 56 minut jako při druhém duelu v Anaheimu, po šesti minutách druhého prodloužení se k dorážce vlastní střely dostal Antoine Vermette a zakončením z úhlu vyrovnal sérii na 2:2. K pátému zápasu se obě mužstva stěhují opět do Anaheimu.

Semifinále play off NHL - Západní konference - 4. zápas:
Chicago - Anaheim 5:4 ve druhém prodl. (1:0, 0:1, 3:3 - 0:0, 1:0)
Branky: 20. Saad, 43. Toews, 48. Seabrook, 53. P. Kane, 86. Vermette - 39. Etem, 49. Kesler, 50. Beleskey, 50. Perry. Střely na branku: 40:51. Diváci: 22.404. Hvězdy zápasu: 1. Toews (Chicago), 2. Perry (Anaheim), 3. P. Kane (Chicago). Stav série: 2:2.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme