Gudas pálil i nahrával, u výhry Philadelphie asistoval také Voráček

Hokejový obránce Radko Gudas se podílel v úterním utkání NHL gólem a dvěma asistencemi na výhře Philadelphie 6:3 v Buffalu a byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu. Jednou přihrávkou podpořil vítězství Flyers i Jakub Voráček. Český gólman Petr Mrázek kryl 25 střel v Torontu, kde s Detroitem podlehl 2:3.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radko Gudas byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu

Radko Gudas byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu | Zdroj: Reuters

Po akcích Gudase vedla Philadelphia 1:0 a 2:1. V prvním případě český bek vypálil od modré čáry a Matt Read tečí otevřel skóre. Poté se pražský rodák trefil sám, když z pravého kruhu pověsil puk parádně pod horní tyč a připsal si čtvrtý gól v sezoně.

Třetí bod zaznamenal Gudas v úvodu třetí třetiny, v níž po jeho přihrávce zvyšoval Travis Konecny na 6:2. Český obránce nasbíral ještě za účast na ledě při vstřelené a inkasované brance pět kladných bodů.

Mrázek chytal od začátku zápasu poosmé v řadě a v posledních třech utkáních s Detroitem prohrál vždy o gól. Hosté nezachytili v Torontu nástup a už v sedmé minutě bylo z jejich pohledu skóre 0:2 po dvou dorážkách.

Bezmocný byl český brankář i při třetím gólu v úvodu prostřední části, když po další nedůslednosti v obraně Detroitu se trefil do horního růžku Nazem Kadri. Red Wings díky dvěma gólům Gustava Nyquista na přelomu druhé a třetiny ještě zdramatizovali zápas, ale další branky už nepadly.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme