HC Lev ukázal soupisku, je na ní Bednář nebo Kristek

Hokejový klub HC Lev Hradec Králové odtajnil svou soupisku pro nadcházející ročník Kontinentální ligy. Jsou na ní například útočníci Jaroslav Bednář, Libor Pivko a obránce Josef Melichar.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trénink české národní hokejové reprezentace

Trénink české národní hokejové reprezentace | Foto: Tomáš Adamec

Tým, který povede Miloslav Hořava starší, ale ještě nemá jistotu účasti v KHL. Jeho účast totiž zatím neposvětil Slovenský hokejový svaz, a tak existuje možnost, že by byl HC Lev registrován pod ruským hokejovým svazem.

V dresu královéhradeckého klubu bude také syn trenéra Miloslav Hořava mladší. Naopak mezi hvězdy by mohli patřit třeba Róbert Petrovický nebo vítěz Stanley Cupu z roku 2003 Jiří Bicekm který tehdy nastupal v dresu New Jersey Devils.


Seznam hráčů, kteří jsou na soustředění HC Lev v Popradě:
Brankář: Ján Laco (SR),
Obránci: Josef Melichar, Jan Piskáček, Lukáš Poživil (všichni ČR), Dušan Devečka, Radoslav Suchý, Matěj Múčka (všichni SR),
Útočníci: Jaroslav Bednář, Miloslav Hořava, Libor Pivko, Jaroslav Kristek, Patrik Valčák, Otakar Janecký mladší, Tomáš Rachůnek (všichni ČR), Michal Hudec, Rudolf Huna, Róbert Petrovický, Jiří Bicek, Ivan Dornič, Samir Saliji, Jakub Rumpel (všichni SR), Emil Lundberg (Švéd.).

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme