Hertla čeká se San José nepříjemný start, chce překazit oslavy LA Kings

San José Sharks budou letos jedním z týmů, které si zahrají hned první večer. Jejich premiéra bude hodně pikantní - představí se na ledě LA Kings, kde budou součástí oslav titulu domácích z posledního ročníku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl chce v 1. zápase sezony pokazit oslavy Los Angeles Kings

Tomáš Hertl chce v 1. zápase sezony pokazit oslavy Los Angeles Kings | Zdroj: ČTK

„Připomene nám to poslední neúspěch. Budou dostávat prsteny a jejich vlajka se bude vyvěšovat na strop, takže to budeme mít s plnou parádou, protože jsme je nastartovali a za stavu 3:0 je nechali vyhrát. Nebude to nic příjemného, ale musíme to hodit za hlavu,“ netěší se na úvodní ceremoniál Tomáš Hertl.

Dvacetileté křídlo Sharks má s prvním soupeřem i nepříjemnou osobní zkušenost. Byl to právě hráč LA, který Tomáše Hertla zranil, a připravil ho tak třeba i o útok na cenu pro nejlepšího nováčka loňské sezony.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na LA Kings nemá Tomáš Hertl příjemné vzpomínky, podobně je na tom celý tým Sharks

„Myslím, že se to nějak řešit už nebude. Ve středu jedeme vyhrát a musíme na to zapomenout a myslet dopředu. Musíme začít pracovat a ukázat, že je tu tým, který má na to, aby udělal dobrý výsledek,“ nezatěžuje se minulostí odchovanec Slavie.

Letos by se podle ideálního scénáře fanoušků San José měl loňský rok opakovat, ale v opačném gardu. Sami hráči si z toho, že se Sharks v play-off dlouhodobě nedaří, hlavu nedělají.

Musím ukázat, že tu nejsem náhodou, ví před startem NHL Tomáš Hertl

Číst článek

„Play-off jsem hrál zatím jednou. Hlavně se musíme zaměřit na sezonu, abychom se do play-off dostali. Pak na něj teprve můžeme začít myslet,“ připomíná Tomáš Hertl, že do vyřazovacích bojů zbývá celá sezona čítající 82 zápasů.

Sezona začíná první várkou zápasů ve středu, hlavní část sezony proběhne v zimě, play-off odstartuje na jaře a skončí až v polovině června. Po celou dobu bude Radiožurnál exkluzivně nabízet postřehy Tomáše Hertla.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme